Hår överallt

Igår fick Michelle ett frispel på sitt långa hår igen och tänkte ta en sax och bara klippa rätt av. Herregud unge, är du helt jädrans galen eller? Det slutade med att hon övertalade mig att klippa av det, gulp, det var inte roligt att se hennes fina lockar dala mot golvet. Men jag förstår henne eftersom hon får huvudvärk av det tunga håret. Så det blev nästan 20 cm som rök. Samtidigt var Kim hos frisören och klippte sig till ungefär samma längd. Och nu ska dom bli blondiner :)  Själv tvingade jag Michelle att klippa av mig halva håret häromdagen så allt slitet försvann, fasen vad gott. Men det växer så himla fort, till sommaren är det till midjan igen ungefär. Jag förblir nog också blondin ett tag till...kanske.

Idag har jag varit med Jimmy på ett ärende inne i stan, och det gick rätt bra. Efteråt träffade vi Basia på Franks och tog en fika. Hon jobbar extra där, men idag var hon ledig. Så kul att träffa min lilla underbara svärdotter :)  Hon är verkligen en jättefin tjej på alla sätt och vis, och jag älskar henne! Efter det var jag runt i några affärer och köpte varsin jättego halsduk till mig och Michelle, några armband och ett slingset till Michelles hår. Det går ju inte att bara blondera ett mörkfärgat hår så där rätt av, man får göra det stegvis. Dvs, jag får göra det :)

Nä, nu tror jag det är dags att dra igång en tävling igen. Jag kommer längre fram att lotta ut vägledningar med tarotläggningar mm, men just nu måste jag först spå färdigt de personer som väntar, så jag tänkte köra en Mary Kay tävling igen. Hoppas det blir fler som deltar den här gången. Med tanke på hur många som besöker min blogg varje dag så var det lite konstigt med bara 5 deltagare. Det krävs ju inget besvärligt för att vara med i utlottningen menar jag. I vilket fall som helst, håll ögonen öppna, för en ny tävling startar i dagarna!Maxad måndagHerreminje vilken stressig dag det var igår. Först iväg till min samtalsterapeut, som alltid är lika trevligt om än väldigt jobbigt känslomässigt. Fick till min stora glädje beskedet att hon inte ska sluta till nyår. Hon ska vara kvar, men bara behålla ett fåtal patienter pga kraftigt minskad arbetstid då hon samtidigt studerar. Hon frågade om hon fick ha kvar mig som sin patient, och det vill jag så klart, så vi blev jätteglada båda två!

Därefter köpte jag julklappar åt alla mina älskade och nära. Det tog ju hela dan. Men då är ju iof nästan alla köpta och det är skönt. Jag skiter i om jag får julklappar själv, eftersom materiella saker betyder väldigt lite för mig, men jag vill väldigt gärna köpa till andra. Finns det något roligare än att ge saker till dom man tycker om och se hur glada dom blir?

Sen åt vi middag och jag gick och la mig vid niotiden. Tror ni jag blev chockad när jag vaknade halv tio idag och ser Michelle och Kim sitta i soffan? Jag vaknade inte en enda gång under natten trots att jag glömde alla kvällsmediciner och att ta av mig kläderna. Jaja, jag sov gott i alla fall :)Ett litet PS. Till Andreas; några dagar till vännen, sen är jag klar. Till "NN", som undrar hur mkt jag tar för att spå dig. Ingenting så klart, du är min vän! Hör av mig till dig snarast. Till "NN" som lämnade ditt mob.nr. Du är helt underbart snäll och omtänksam. Men jag ringer nog inte, för jag vill helst inte veta ngt om du vet vad. Jag hör av mig till dig där vi brukar höras av. Dom varmaste kramarna till er alla tre!!!

Vill du ha gratis makeup?

Bli medlem på Gratismakeup och få 50 poäng direkt. Dina insamlade poäng kan du sedan
byta in mot presentkort på Kicks eller Makeupstore.
Klicka mellan pilarna ---->HÄR<--- så kommer du till Gratismakeup på direkten.

Spådom och sanering

Kände ett litet behov av att snabbt gå in och skriva nåt litet här. Bara för att ni inte ska tro att jag lagt ner bloggandet helt, för det har jag inte. Jag har haft väldigt mycket att göra och tiden har inte riktigt räckt till. Eftersom jag lovat att spå ett fåtal personer så prioriterar jag det för tillfället, för jag vill hålla mina löften, även om det går trögt och tar lite tid. Jag håller även på att ta bort mina medlemsskap på vissa internetsidor som jag finner vara helt meningslösa.

Det är lite meckelimeck att hitta allt, för dom flesta har jag glömt bort och jag använder dom inte. Jag vill inte finnas överallt utan bara behålla medlemsskap på ett fåtal sidor jag tycker är intressanta och som ger mig något meningsfullt tillbaka. Tex; Facebook, SBW och några forum för New Age-intresserade som mig själv. Netlog, Tagged, Wayn och några andra går fett bort. Jag hinner helt enkelt inte. Jag använder ju inte ens msn mer än möjligtvis 10 minuter i månaden liksom. Nej, jag vill lägga min tid på ett fåtal men intressanta sidor, samt hinna blogga mer när jag är klar med det jag lovat. Så nu är det bara kortläggningar och medlemsskapssanering som gäller för några dagar framåt.Tills vi hörs igen så får ni alla ha en fortsatt fin och underbar helg. Kram på er!

Vinnaren är...Grattis lilla Kimsan!!! Du är välkommen hit när som helst för att hämta din vinst :)

För övrigt har jag haft väldigt mycket att göra dom sista dagarna. Men Sussis spådom är nu klar och ivägskickad i alla fall. Näste man till rakning är Andreas. Så jag kommer att börja med Andreas idag, och hoppas den är klar inom några dagar. Så snart kommer det ett spännande mail till dig vännen!

Vill du ha kläder gratis?

Om du blir medlem på Gratis Kläder (helt kostnadsfritt och jättelätt) kan du få hemskickat presentkort från Gina Tricot eller H&M.  Klicka på länken ---->HÄR <---- så blir du medlem direkt och får automatiskt 50 poäng.

När budskap bara "flashar" in


Jag har suttit en stund nu i kväll med min spådom åt Sussi (den är snart klar min vän) och haft det riktigt mysigt för mig själv. Michelle har stått framför spegeln i timmar och gjort iordning sig för att gå ut på krogen med Mona, hennes kompis och även min fd fosterdotter :)  Men för en stund sedan fick jag en "flash" som jag kallar det, som var riktigt obehaglig. Det händer ibland, men inte så jätteofta. Däremot får jag ofta "småflashar" vad gäller att jag helt enkelt bara vet i förväg vad som kommer att hända. Det händer ofta men gäller inte särskilt allvarliga saker. Men när "flasharna" kommer, då gäller det alltid sorgliga, farliga eller obehagliga saker. Den här flashen var ganska obehaglig. På ett sätt är det positiv  att få dom här "budskapen" som kommer till mig, för då kan jag vara beredd eller på min vakt om det gäller något sorgligt eller något farligt. Det sorgliga är ofta vetskapen om att någon jag känner dör eller blir allvarligt skadad, och det farliga är att något hotfullt ska hända mig själv, mina barn eller någon annan jag känner. Men nu var det bara mycket obehagligt.

Budskapet som kom var följande: Ett stort hat, svartsjuka och avundsjuka är riktat mot mig som person. Det är en annan tjej / kvinna som hyser dom här känslorna mot mig. Det är ingen jag känner och vi har aldrig träffats. Vi har inte heller pratat med varann i telefon eller på nätet. Hon är yngre än mig, men över 30 år. Hon grämer sig över något och har dåligt självförtroende. Jag får bilder av mycket ärr, kanske efter sår och dåliga eller felställda tänder. Får också ordet näsa?

Detta kan jag inte förstå faktiskt. Jag fattar inte varför någon jag inte känner skulle ogilla mig så mycket. Och tvivla inte på att jag tar fel, för det gör jag aldrig. Någon tycker väldigt illa om mig av någon anledning som jag inte kan förstå. Det känns väldigt otäckt, för jag vet ju inte vem det är eller varför. Jag utgör inget hot mot någon annan kvinna alls. Jag lever som en nunna, jag flirtar inte med någon, jag dejtar inte någon, och de få gånger jag alls går ut avvärjer jag vänligt men bestämt varenda antydan till närmande från det motsatta könet. Så hur kan någon vara svartsjuk och avundsjuk vad gäller mig? Och varför detta enorma ogillande, eller rättare sagt nästan hat mot mig? Det är i sådana här situationer som jag verkligen skulle vilja spå mig själv. Men det kan jag inte. Alla andra går, men inte mig själv tyvärr.

Jaha ja, det var ju ett trevligt och mysigt "meddelande" så här på kvällskvisten när man för en gångs skull hade det lite trevligt. Men av någon anledning är det något som jag måste veta om, annars hade det inte "kommit till mig". Tiden får utvisa vad som menas med det här, för något står inte rätt till, det kan jag tydligt känna. Men vem och varför?

~Jag ber om skydd mot allt ont som riktas mot mig och tror på det goda~


Försökskaninen Michelle :)

Som ni kanske märkt vid det här laget så är jag oerhört intresserad av new age. Det innebär att jag läser väldigt mycket litteratur inom ämnet, om nästan allt. Men det jag ska skriva om nu är hur jag provar alla olika tekniker på Michelle. Jag har läst mycket om reiki-healing, aromaterapi, rosenmetoden och många andra metoder. Sen tar jag till mig lite av allt som jag kan känna att jag tror på och som går att genomföra i praktiken.


Massage med eteriska oljor

Mitt mål är att kunna ge en slags massage som passar för personer med mycket värk i leder och muskler. Den ska vara mjuk, värmande, strykande och nära. Meningen är att den som får massagen ska känna fullständig avslappning, trygghet och lugn, samtidigt som den långsamt och varsamt mjukar upp hårda och stela muskler, samt värmer och lindrar över lederna. Därför har Michelle alltid fått vara försöksperson (stackars barn) under åren. Ja, inte bara vad gäller mina olika massager utan för mycket annat också. Vid ett tillfälle fick hon även vara "assistent" vid en lite mindre trevlig sak jag var tvungen att göra. Min dotter är lika synsk som jag, men hon har inte velat utveckla sina färdigheter ännu, men min stora förhoppning är ju förstås att hon en dag vill lära sig allt jag själv kan. Tills dess får hon vara kanin :) 


Jag krymper mer och mer

Igår var jag iväg till Osteoporosmottagningen för att göra min årliga DXA-röntgen (mäter bentätheten i skelettet) för 12:e året i rad. Jag har varit patient där sedan januari 1996. Jag var passagerare i framsätet vid en bilkrock i november 1995 och då gjordes en vanlig slätröntgen av nackkotorna eftersom jag fick en whiplashskada. Man upptäckte då att mina nackkotor var rejält urkalkade (det krävs att närmare 50% av benmassan är borta för att man ska kunna se det på en vanlig röntgen) så jag remitterades dit. Både jag och min dotter har en konstig sjukdom/form av osteoporos som heter Osteogenesis Imperfecta (finns inget svenskt namn) som medför väldigt många frakturer utan något direkt "våld". Med andra ord kan det räcka med att någon kramar om oss lite för hårt för att ett eller flera revben ska spricka eller knäckas.

         

Här är en bild på en typ av DXA-röntgenapparatur. Och en liten bild som visar vad vi har att vänta oss av framtiden om inget botemedel hittas inom de närmsta åren. Inte särskilt roligt, men ett oundvikligt faktum. Michelle har inte minskat något i längd ännu som tur är. Jag själv däremot var 173 cm lång när jag var 17 år och 170 cm när jag mättes på Osteop.mott. 1996. Igår hade jag krympt ytterligare 1 cm sedan förra året, så nu är jag bara 166 cm lång (kort?). Det känns i ryggen kan jag säga. Och som jag skrivit förut så hjälper inga smärtstillande mediciner längre. Ibland blir jag så trött på den nästan outhärdliga smärtan så jag börjar gråta. Men sen är det bara att bita ihop igen och försöka stå ut.

         

Sådana här bilder blir det i DXA-röntgen som själv räknar ut densiteten (bentätheten) i varje enskild ryggkota, i höftbenen och i alla andra ben i kroppen. Jag har massor av kopior på mina bilder men kunde inte scanna in dom, så det är nån annan persons bilder. Nu har jag ätit kalcium, D-vitamin och p-piller (istället för östrogenbehandling pga att jag varit för ung för det) i 12 år, samt Optinate i 3 år, men ingenting hjälper. Min läkare har pratat med andra läkare i Uppsala och i Lund vad dom ska "hitta" på för min del. Ett förslag var att jag kanske snart måste börja med anabola steroider! Jaha? Vad svarar man på det liksom? Jag undrar vad det skulle innebära i praktiken. Vad tror ni? Hade ni gått med på det?

Innan läggdags

Tillbaks framför laptopen igen då. Medans Michelle och Kim kollade på Insider tog jag mig ett långt varmt bad. Allt för att försöka lindra värken jag fick när jag vurpade förut idag. Sen ville jag inte se på hur djur blir torterade och utnyttjade, inte för att jag inte bryr mig, för det gör jag verkligen, utan för att jag börjar gråta. Nä, då var det betydligt trevligare att ligga i badet och drömma om den lilla goa valpen som Andreas har på gång åt oss. Kanske, kanske att det kan ordna sig att vi får köpa den lilla. Tack snälla Andreas som fixar och grejar så mycket åt Michelle och mig, du är så himla gullig och go! Mer om valpen vågar jag inte skriva nu, ifall det inte blir nåt köp/omplacering, för då blir jag bara så ledsen och besviken. (Men om det blir så ska hon kallas Troja).  Då blir Troja och Freja garanterat dom vackraste bästisarna i hela GBG! För att inte tala om bortskämda, fast på rätt sätt med mycket kärlek, bara det bästa är gott nog åt våra familjemedlemmar :)

   

Innan jag avslutar mitt babblande vill jag bara tipsa er om en hårvårdsserie som är helt kanon. Godwell dualsenses. Till vänster ser ni produkter för alla möjliga speciella behov och olika hårtyper. Tex; för mer volym, för färgat hår, för lockigt hår och för hårbottenproblem mfl. Mitt hår som jag blonderat rätt mycket dom sista åren var väldigt risigt milt sagt. Så jag har provat Rich Repair  för torrt och skadat hår, bilden till höger. Jag säger bara KANONBRA! Håret blev som silke :)

Nu kom jag precis tillbaka från Michelles rum, hon ropade på mig, det hade kommit bilder på valpen från Andreas. Oooh my good, var hon vacker eller var hon VACKER???  Andreas skrev att hon är våran om vi vill ha henne. Tack Andreas, tack! Nu måste jag in till M igen och titta på bilderna, och så måste vi skriva tillbaka till A att vi är störtförälskade och inte vet hur snabbt vi kan ta oss ner till Skåne... Jag måste ruuuuuusa nu, god natt :)Klumpedunsans lyckodag

Efter att ha somnat vid fem i morse och vaknat vid tiotiden med värk överallt, kände jag mig ändå ganska pigg och glad efter nån timme. Optimistisk som jag är trots allt elände, gjorde jag upp storslagna planer för resten av dagen minsann. Jo, här skulle dammsugas, diskas (typ tre dagars disk a la big mountain) och pillas med ett halsband jag håller på med och sist men inte minst spå. Hade tänkt mig att varva alltihop på ett kroppsvänligt sätt, så jag inte får för mycket värk av att sitta stilla för länge, så skulle jag ju få massor gjort idag. Trodde jag.  Efter att jag hade diskat berget så ville Freja gå ut.

Jag hade pyjamasbrallor med nallar på och en lång t-shirt, men skit samma, jag tog på mig Michelles långa röda jacka och hennes Uggs (typ dagisfrökenstövlar som är helt platta) och tänkte att det spelar ju ingen roll att jag ser ut som ett ufo uppe i skogen. Iväg med Freja upp i skogen, bland pisseblött blåbärsris och in under barriga gamla enar, stå och vänta i en kvart för att hunden ska dricka ur och klafsa runt i en mossig, slemmig vattensamling...mmm mysigt värre. Sen skulle vi börja gå hemåt, och vad händer då? Jo, jag halkar på blöta löv som ligger på en stenhäll ca en meter ovanför själva stigen, och gör en vurpa som inte är av denna världen. Är en bra bit uppe i luften med benen i vädret innan jag landar på stenen och klappar i höften, ryggen och ena handen. Ajaj, det gjorde lite ont.

Först kunde jag inte röra mig och låg väl där några minuter innan smidiga jag skulle försöka resa mig och kolla om något var brutet. Jag fick en sån flabbattack för mig själv när jag låg där. Såg framför mig hur jag skulle bli liggandes med en höftfraktur tills mörkret kom. Först då skulle Michelle ge sig ut och leta och ropa, och mitt svaga HJÄLP skulle knappt höras i stormen typ. Sen skulle ambulansen komma. Bara tanken på två ambulansmän som kånkar på en bår med mig på fick mig att skratta ännu mer. Ni kan ju tänka er själva att bli inkörd på akuten med håret åt alla håll med barr i, stor röd tomtejacka, pyjamasbrallor med nallar på och sist men inte minst Uggsen då. Gud vad glad jag är att jag kom upp. Men lite ont gör det allt, så mina storslagna planer för dagen är historia. Det blev några värktabletter och ryggläge i soffan. Kan knappt röra mig nu heller så jag hoppas det är bra i morgon. Men kul var det i alla fall :)

TÄVLING!SET 1: Time Wise 3-in-1 Cleanser normal/dry skin - en krämig rengöring för normal till torr hy som rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg. Samtidigt påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat. Time Wise Age-Fighting Moisturizer normal/dry skin - denna formula är fuktighetsbevarande, åldersförebyggande och innehåller nästa generations antioxidanter som skyddar huden mot att åldras i förtid. Samt en  Medium Coverage Foundation i valfri nyans.

SET 2: Time Wise 3-in1 Cleanser comb/oily skin - samtidigt som denna formula i ett enda steg rengör huden från överskottsfett, exfolierar och fräschar upp, påbörjas en åldersförebyggande process. Time Wise Age-Fighting Moisturizer comb/oily skin - denna oljefria lotion hjälper till att minska uppkomsten av synliga fina linjer och innehåller nästa generations antioxidanter. Den kontrollerar glansigheten samtidigt som hudens grundläggande fuktighetsbehov tillgodoses. Samt en Medium Coverage Foundation i valfri nyans.

Samtliga produkter levereras självklart i oöppnade förpackningar och jag skickar vinsten hem till dig och står för frakten. Min dotter Michelle skriver ett exempel på en kommentar så ni ser vad jag menar, men hon tävlar inte.

LYCKA TILL !!!


Helgen som gick

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, har haft fullt upp med annat. Jag har inte hunnit spå alls, inte ens idag, för jag har varit hos min kurator/samtalsterapeut. När jag kom hem så skulle Michelle iväg på en annan grej, så det är först nu som jag fått lite lugn och ro att sätta mig vid datorn. Förresten ska min jättegulliga kurator tyvärr sluta vid nyår. Jag får ju en ny samtalskontakt så klart, men jag kommer verkligen att sakna henne eftersom vi fått sådan bra kontakt.

           


Från vänster: Oliver, Liam, Michelle och jag på väg till Svaleboskogen. Jag och lille Liam, som ger mig alla dom finaste bladen han hittar, så gullig!  En väldigt vacker stock (bit trädstam?) som jag bara var tvungen att fota. Fast Michelle bara skrattade åt mig och undrade varför jag ville ta kort på "en jävla stubbe", haha! Bara för det så lägger jag upp bilden här, så Michelle har något fint att titta på om hon skulle få lite tråkigt eller nåt :)


            

Från vänster: Sötnosen Oliver och "lilla" Freja vilar upp sig efter våran långpromenad, lika trötta båda två. Michelle innan hon stack iväg på maskeraden i fredags. Min underbart vackra dotter, så söt och fin. Nu skryter jag, men det får jag göra i min blogg om jag vill. (Och till er som alltid kommenterar i hennes blogg om hur ful, fet och äcklig hon är, gör inte det här, för då gör ni bort er själva fruktansvärt mycket). Min dotter är vacker, snygg, fin och helt underbar på alla sätt, inte bara till det yttre utan även till det inre! Så inget tjafs om saken - hon är min lilla älskade prinsessa och en fantastisk person. Sen har vi då en liten bild på Carmens sedan länge färdiga smycken, kanske inte den bästa skärpan men man ser på ett hum hur halsbandet och örhängena ser ut. Dom passade väldans fint på Carmen, det är liksom "hennes färger", men hon ville inte bli fotad med smyckena på. Grrr på dig Carmen, du förstår inte själv hur vacker du är! 

Idag har jag också tagit alla stygn på Michelles rygg. Det har läkt ihop, men inte särskilt snyggt. Hoppas ärren inte kommer att synas alltför mycket om en tid. För det var verkligen inte särskilt professionellt sytt av den kirurgen.I MORGON ÄR DET FÖR ÖVRIGT TÄVLINGSDAGS!!!

Så häng nu på allihop i morgon och tävla, all information ni behöver kommer i morgon.
God natt och sov så gott...Zzzzzzzzzzz


Späckad helgDet är mycket nu. Michelle och Kim ska iväg på maskerad vid sjutiden. Det är Kim och en annan tjej som fyllt år som har en stor fest för nästan 80 personer i kväll på en krog i Majorna. Jag har lovat att lägga make-upen på M och K för dom ska klä ut sig till samma grej :)  Lär nog få ryggskott efteråt, men det är så kul att sminka andra så det är det värt. Och särskilt M och K för dom är så tacksamma att sminka för dom är sådana naturliga skönheter :)  Ska fota dom innan dom går och lägga upp en bild här sen så ni får se resultatet. Det kan ju inte bli annat än kanon!

I morgon kommer mina busiga barnbarn Oliver och Liam hit efter lunchtid. Vi ska passa dom tills på söndag eftermiddag eftersom deras föräldrar ska på fest. Så här lär det bli lattjolajbans så det står härliga till i två dagar :) Hoppas verkligen det här regnvädret drar bort tills i morgon så man kan gå till Slottsskogen eller nåt. Det blir lite väl trist att bara vara inomhus hela helgen. Freja gillar inte regn och blåst heller, så snälla solen titta fram lite grann please!

För övrigt kommer jag inte att hinna med så värst mycket mer än att passa barnen och laga mat. Jag hade egentligen tänkt mig att ägna helgen till att spå, läsa och börja röja mitt rum, så jag hade kunnat börja spackla och slipa i nästa vecka. Jag vill ha klart mitt rum inom de närmsta veckorna, för sen börjar det närma sig jul och man får så mycket annat att göra. Även om vi inte ska fira jul hemma så vill jag ändå ha lite julstämning från första advent och framåt. Jag kan inte tänka mig att vara utan apelsiner med nejlikor i röda sidenband, doft av hyacinter, tallris, lussekatter och clementiner, adventsljusstakar osv... Det går bara inte :)  Julen skiter jag i, men stämningen innan och dofterna måste jag bara ha.  


Korten glöder & pendeln snurrarBörjar med att önska alla en riktigt god morgon! Nu är det iof nästan lunchtid, men jag börjar mina dagar med kaffe och GP, så därför blir det oftast ett försenat god morgon i min blogg. Men det har ni överseende med va? Märker att jag är dålig på att blogga ofta just nu. Men till mitt försvar måste jag bara säga att det beror på mina utlovade spådomar till de personer som ivrigt väntar på sina svar. Därför har jag valt att prioritera mina löften och spå dom få stunder som jag har då jag känner mig någorlunda i form. Det går nämligen inte att göra läsningar när man är trött, deppig eller orolig.

Men snart kommer jag att ha mer tid igen, när spådomarna är klara, för jag gillar att blogga - det blir som ett gift nästan.
Nu får ni snart tillfälle att delta i min första tävling! Med start någon gång i början på nästa vecka. Kan redan nu avslöja att vinsten är hudvårdsprodukter till ett värde av ungefär 900 kr. Det blir väl bli en fin julklapp till dig själv eller någon annan kvinna i din familj eller vänkrets? Så nu hoppas jag att det är många som vill vara med och tävla :)  Vinna grejer är kul.


Ha en jättefin och underbar dag alla, så hörs vi snart igen...


Yes, yes, yes!
Ett historiskt ögonblick. Jag är så himla glad :)

Ojsan hoppsan...

var klockan så himla mycket? Det trodde jag inte. Men det beror nog på att vi har haft så himla trevligt i kväll. Hade faktiskt tänkt skriva ett riktigt seriöst och djupt inlägg nu om en grej, men det får vänta tills en annan dag. Måste lägga mig snart. Var inne på Facebook en stund nyss och svarade på lite roliga mail från ett par personer jag inte träffat på ett tag. B ville gå ut en kväll och ta en öl och prata, så det ska vi absolut göra :)  Och F, kul att höra av dig, det var länge sedan och jag har faktiskt varit orolig för dig. Men helt i onödan förstår jag nu, och det känns väldigt bra! 

Nä, nu är det dags att borsta tänderna och hoppa i sängen och läsa. Med alla djuren här i vårt eget lilla zoo :)  Det är lite trångt med alla böcker, tidningar, katter och hunden ska jag villigt erkänna, men himlans varmt och mysigt. På tal om böcker, med min lilla egenhet att läsa flera på en gång, så läser jag sex stycken varvat nu! En aning knäppt, jag vet.
Nattens boktips: Innan döden kom av Elizabeth George, Insikt - 50 år av lärdomar från andra sidan av Sylvia Browne, Väck din inre healer av Eric Pearl, Du är vad du äter av Gillian McKeith, Nästan död man av Åke Edwardsson och Den otroliga sanningen - ett mediums guide till den osynliga världen av Gordon Smith. Mycket bra allihop måste jag säga :)

Carmen, Kim och Michelle - ni är så underbara alla tre, ni lyfter verkligen upp mig :)
God natt och sov så gott alla, dröm sött...


Grattis Kim!ETT STORT GRATTIS PÅ 19-ÅRSDAGEN ÄLSKADE LILLA KIMSAN
MILJONER KRAMAR FRÅN DIN EXTRAMAMMSI

NovembersöndagMichelle var ute och festade med sina gamla killkompisar igår och stannade i en av sina kompisars lägenhet i Vasastan tills klockan tolv idag. (Carmen, detta måste djupanalyseras, you know why, haha). Nu har hon slocknat i soffan framför "Stjärnor på is" på tv:n och märker inte ens hur högt ljudet är. Freja ligger och snarkar i den andra soffan. Så söta så!Igår var vi tre ute i skogen på en tretimmars långpromenad och det var kanonväder med solsken ute. Vi hämtade massa grejer som vi ska sätta i blomlådan och krukorna på balkongen. Tallris med kottar på, enris, lingonris, järnek, kvistar med nypon på, mossa och nåt annat som ser ut som små röda äpplen. Vi hade tänkt fixa det tillsammans idag, men det kan jag nog glömma med tanke på fyllot i soffan. Sen kan hon knappt prata heller pga för mycket vattenpipsrökning :)
Sent igår kväll fick jag en riktig deppis med en sån meningslöshetskänsla så jag knappt kunde andas. Antar att det var pga gravsmyckningsdagen och min mamma, för hon har ingen grav jag kan gå till. Hennes aska är spridd i havet. Men jag bäddade ner mig med en bunt tidningar, Freja, Gizmo, Amiina och Monica, och sen släppte det efter ett par timmar. Sen kunde jag sova gott och idag känns det lite bättre faktiskt, som tur är! Så idag tar jag det bara allmänt lugnt.Sitter och sätter ihop Kims halsband och örhängen, hon fyller ju år i morgon så jag hoppas jag hinner bli klar innan hon och Carmen kommer hit i morgon kväll på middag och film. Gjorde ett smycke till Michelle igår också innan hon stack iväg. Hennes älskade ödla :)  Carmen ska också få sina smycken i morgon. Nä, nu håller Freja på och klättrar på mig, hon vill gå ut. Ha det så gott alla och sköt om er!

Tänker på min Mamma Det sägs att bara tiden går, så ska den läka alla sår
som sorgsna hjärtan gömmer
Visst är vårt minne ofta kort, men att en när och kär gått bort
är nåt man aldrig glömmer

En tröst för den som lämnats kvar, är hoppet som ens hjärta har
trots tårarna man gråter
För himlens eget löfte är, att älskar man varandra här
så möts man en gång åter

Du finns alltid hos mig i mina tankar
Jag saknar och älskar dig lilla MammaRSS 2.0