Omvända dygnet



Det har varit den segaste dagen på länge alltså. Har varit uppe hela natten och gick och la mig vid halv nio i morse, sen upp vid tolv igen. Uuuh, det känns som om ögonen snart ska ploppa ut. Michelle var iväg på ett ärende idag, så jag och Freja hade oss en liten mysstund ihop. Sen provade vi en ny massagegrej, ni vet en sån där sak som ser ut som en spindel med ett handtag och massa tunna metallsprön på, som man masserar huvudet med. Jösses, den var verkligen effektiv, så himla gott. Botar nog spänningshuvudvärk inom tio minuter. Det är faktiskt gott när man gör det på sig själv också. Så för alla med mycket huvudvärk, köp en sån!



Näe gott folk, nu blir det en film och därefter lär jag nog stupa rätt ner i sängen. Nu ska vi bara tjafsa om vilken film vi ska välja, det brukar ju ta en kvart minst liksom. På tal om film så längtar jag till måndag, då har vi bjudit hit Kim och Carmen på en jättegod middag med filmtajm efteråt, för det var ett litet tag sen jag träffade Carmen. Ska bli jättemysigt att bara umgås vi fyra, vi har det alltid så roligt, magkramp varenda gång pga alla skrattanfall :)

 

Tävlingar på min blogg!

Nu kommer jag snart att börja ha tävlingar på min blogg. Vem som helst kan delta och det krävs ingenting av dig för att få vara med. Jag kommer att lotta ut vinsterna bland dom som skrivit en kommentar om att dom vill vara med. Jag ser till att du får det ev. paketet hemskickat om det är en sak som är vinsten. Jag har tänkt mig att lite längre fram även börja lotta ut vägledning i form av spådomar. Mer information om allt detta kommer i dagarna.



SNART ÄR DET DAGS MED TÄVLINGAR PÅ MIN BLOGG - HÅLL ÖGONEN ÖPPNA !!!

Kriget inom mig



Det pågår ett krig just nu, inom mig, motstridiga känslor som slåss med varandra
jag vill - jag vill inte, vara ensam - vara nära, inga känslor - känna något
tro - tveka, älska - känslokall, ljus - mörker
hopp - förtvivlan, värme - kyla
glädje - sorg
livet?

Vad vill du mig, vad försöker du säga, vill inte förstå vad du menar, lämna mig i fred
ta på mig - rör mig inte, känna dig - rygga bakåt, samtal - tystnad
lojalitet - svek, ärlighet - lögner, skratt - tårar
respekt - äckel, omsorg - egoism
mod - rädsla
döden?

Jag kan inte hitta nyckeln till mitt hjärta någonstans

Har du lagt märke till...

att jag sedan en tid tillbaka har mängder med annonser i min blogg? Nu tänker jag presentera de tre första till att börja med. Dom här tre webb-butikerna har så gott som allt man behöver vad gäller kläder, skor och underkläder. Har man väl börjat klicka runt därinne kan man knappt slita sig, jag lovar!

STELLA KEI : Här hittar du det allra senaste i Sveriges trendigaste modebutik på nätet. Du erbjuds exklusivt mode, märkeskläder och prispress på de hetaste märkesparfymerna. Alltid snabb och fri frakt. Välj bland 140 olika märken och designers som; fornarina, hanky panky, koola anna, pepe jeans och rock & republic för att bara nämna några.

EVAS UNDERKLÄDER : Låt dig inte luras av annonsbilden! Nog för att det finns sexiga underkläder i ett enormt utbud, men inte bara, utan här hittar du också precis allt annat som en tjej / kvinna behöver och vill ha. Mitt eget favoritställe att fullkomligt frossa i, jag vill ha allt härinne!  Trosor, BH, korsetter, badkläder, strumpor & strumpbyxor, toppar & linnen, tights & leggings, kjolar & klänningar, set, plus-size underkläder samt underkläder för män.

BRANDOS : Sveriges största skobutik på nätet med fri frakt, fri retur och öppet köp i 30 dagar. Du hittar skor till barn, dam och herr, allt från fashionista till arbetsskor till bröllop & bal, Finskor, sportskor, vardag och fritid, you name it. Över 3000 modeller i sortimentet och över 160 olika varumärken.  adidas, björn borg, cat, donna girl, esprit, evisu, fornarina, friis & company, henry lloyd, hunter, kangaroos, killah, levi´s, marc o´polo, mexx, miss sixty, musto, nike, park west, paul smith, playboy, puma, quiksilver, ralph lauren, replay, timberland, ugg och von dutch...för att bara nämna ett fåtal.

TA DIG EN TITT, DU BLIR INTE BESVIKEN !!!

Gizmo The Moviestar, haha!



Min prins Gizmo, the one and the only minsann, blir kanske rikskändis nu!

För bara några minuter sedan fick Michelle ett samtal från SVT, och hon kunde knappt hålla sig för skratt under samtalet. Jojomänsan, min lille älskling och hela Majornas favoritkatt, har fått ett erbjudande som inte är av denna världen. Han ska förmodligen delta i en scen i TV-serien Andra Avenyn!!!  Herregud Gizmo, min plutt, du kanske blir kändis nu! Visste väl att du skulle bli något alldeles särskilt - eftersom du är den underbaraste kisse som finns :)

Vansinnigt i världen

Nääe, nu var jag bara tvungen att avbryta mitt GP-läsande mitt i morgonproceduren pga ett allmänt frispel av frustration och vrede, och genast blogga om dom mest puckade uttalanden jag läst sedan jag vet inte när. Jag citerar GP:s artikel rätt av nu:

SLAGEN KVINNA FÅR SLÅ TILLBAKA
Kairo: Sunnitiska islams högsta auktoritet fastslår att en kvinna som misshandlas av sin make får slå tillbaka.
Enligt den egyptiska tidningen al-Masry al-Yum har ledaren för al-Azhar-universitetet i Kairo, schejk Hamid al-Atrash, utfärdat ett påbud om kvinnors rätt till självförsvar. Tidigare har även religösa ledare i Saudiarabien och Turkiet utfärdat liknande deklarationer. -Alla har rätt att försvara sig, oavsett om det är en man eller kvinna, för alla människor är lika inför Gud, säger al-Atrash enligt tidningen. De senaste dagarna har den saudiske schejken Abd al-Mohsin al-Abaykan uttalat sig offentligt om att en kvinna har rätt att svara med samma medel om hon blir slagen av sin man, "antingen det sker med en läderrem eller elsladd".
Dubbelt upp.
Den turkiske schejken Fathallah Julun går ett steg längre och säger att en misshandlad kvinna har rätt att slå tillbaka - med ränta. -Hon bör slå tillbaka två gånger för varje slag hon får, säger Julun enligt den egyptiska tidningen.
Människorättsgrupper som Amnesty International åberopar säger att 35 procent av dödsfallen bland egyptiska kvinnor orsakas av misshandel i hemmet. Nyligen dömdes för första gången en egyptisk man till fängelse för sexuellt ofredande av en kvinna på allmän plats.      TT-AFP Egypten

Jag ska inte gå in för djupt i detta ämne nu, med risk för att balla ur fullständigt, utan bara avsluta med några ord. Dessa oerhört intelligenta ledande mäns förslag kan väl knappast minska misshandeln av kvinnor i sina respektive länder. Min starka övertygelse är att dessa förslag, oavsett elsladdar eller två slag för varje slag, istället resulterar i en kraftigt ökad dödssiffra bland kvinnor. För skulle en kvinna ta sig friheten och ha fräckheten att slå tillbaka då hon blir misshandlad av sin man (som slår henne bara för att han vill och får det) kan jag garantera att den förorättade mannen dödar henne.
Varför skulle han inte göra det? Han har ju i egenskap av sitt kön redan "licens to" både att slå och döda om han känner för det, allt beroendes på dagens humör. Och får han då en smäll tillbaka, jaa, då lär han ju lätt hacka sin fru i bitar.

Nu kan jag inte hålla mig längre...hemskt sorry...men nu BALLAR JAG UR!!!  Vad i helvete är det här? Ska kvinnor världen över behöva stå ut med detta? NEJ, så faan heller! Det hjälper väl inte att springa efter sin man med en elsladd för att försöka få in ett par klatschar. Nog att han ens springer liksom, han är inte rädd. Skulle kvinnan ifråga ens göra ett försök att hävda sig får hon nog en käftsmäll så hon lyfter från marken, och därefter kan vi ju bara försöka föreställa oss vad som händer. Jag vet att dessa kvinnor är fruktansvärt nedtryckta, men jag hade ta mig faan jublat om dom vågade resa sig ur förtrycket. Häll bensin över kräket när han sover och tänd på. Ta inte en elsladd - ta en slägga och slå fanskapet sönder och samman. Stycka äcklet ihop med väninnorna. Skär av gubbslemmets könsdelar och tryck in paketet i hans mun, tejpa igen näsa och mun (bind först händer och fötter när han sover) och invänta befrielsen!!! 

Härliga höstdagar



En liten söt älva som flyger runt bland höstens vackra oktoberblad :)

Vilken jättefin och härlig dag det varit. Jag, Michelle och Freja har varit borta vid den stora gräsmattan och tränat Freja i solskenet. Eller Michelle har tränat hunden rättare sagt medans jag satt på bänken och solade. Gud vad gott det var! Jag fullkomligt älskar sådana här underbara och soliga höstdagar! Hoppas det kommer fler såna.

Nu sitter jag och lyssnar på lite go musik framför laptopen, men ska strax laga middag. Sedan blir det lite spådom igen och förmodligen en film eller två. Jimmy skulle komma förbi en sväng senare också om han inte var för trött. Hade varit väldans mysigt eftersom jag inte sett min pojk sen i fredags. Ha en fortsatt fin kväll alla trevliga läsare!!!

Skitväderssöndag

En liten tävlingsrapport ifrån gårdagens Scandinavian Open BJJ Championship 2008, som för övrigt är Europas största och mest prestigefyllda BJJ-tävling näst efter EM. Med tanke på detta är jag oerhört imponerad av Jimmy och hans klubbkamraters resultat, då samtliga hade dom sämsta tänkbara förutsättningarna vad gällde att tävla. Alla hade mer eller mindre oläkta skador, och Jimmy och Paulo hade inte sovit på närmare 30 timmar när dom vägde in sig på morgonen. Jimmy har inte ens tränat med sin gi på sig under det senaste året. Trots allt detta tar dom 3 medaljplatser!
Jimmy vann sina 2 första matcher, men förlorade tyvärr sin 3:e match med nån poäng. Jag hör Jimmy morra !!!

         

Bild 1.  Jimmy tog bronset i  -82,3 kg
Bild 2.  Paulo tog guldet i  -70 kg
Bild 3.  Kristian tog silvret i  -64 kg

Otroligt duktigt av er alla tre. Ett JÄTTESTORT grattis !!!


Sen tillbringade jag, Michelle och Freja hela lördagskvällen framför nya tv:n :)  Vi kollade på tre filmer i rad och smaskade i oss massa gott. "Midnight Meat Train"  och "The Cykle"  var bra tidsfördriv, men kanske inte direkt något att varmt rekommendera. Däremot den verklighetsbaserade filmen "The Girl Next Door" , fy fasen alltså, det var något av det värsta jag sett. Både jag och Michelle höll på att kräkas. Efteråt enades vi om att detta är den ultimata filmen för Carmen, så vi tänker bjuda hit henne och Kim på en liten filmvisning på tisdag kväll (om dom kan), hehe, fy faan vad elaka vi är!

Idag blir det lite kortläggning, men annars mest slappande eftersom det är så himla tråkigt väder ute. Väntar med spänning på att Jimmy ska höra av sig, hans mobil är död.  Vill ju veta om han ställer upp i dom öppna tävlingarna i dag. 


Thinking pink today



Idag är det spåtime minsann. Har lite att fixa fram tills i eftermiddag så det blir att jag sätter mig vid femtiden ungefär. (Sussi, om du läser detta under dagen, kan du maila dina följdfrågor på det vanliga stället, så kollar jag senare idag. Om det inte kommit något mail, så börjar jag och fortsätter i morgon med det andra.) Nu ska jag äta frukost och duscha och sticka iväg för att handla lite småsaker till hemmet. En belysning att ha över diskbänken och bredare fönsterbrädor till vardagsrummet så mina blommor inte åker i golvet och kraschar varenda dag. Lite jobbigt med jord överallt faktiskt :)



En liten önskan till alla mina bloggläsare: Jag har så otroligt många läsare av min blogg varje dag, men så få kommentarer. Det hade varit jätteroligt att få veta vilka ni är :)  Snälla, rara, kan ni inte skriva något pyttelitet någon gång?
Det hade varit så kul. Tänk er 200-600 besökare/dygn, men bara 1-2 kommentarer liksom. Anonymt går också bra :)



Nu vet jag att många undrar varför jag lägger upp den här rosa blomrankan gång på gång. Jo, det är bara för att få er att tänka rosa och inte glömma Bröstcancerfonden. Så glöm inte att stödja ROSA BANDET !!!


En kan inte göra allt, men alla kan göra lite.

Planera och prioritera

Sitter här och softar lite medans jag väntar på Jimmy som kommer vid tolvtiden. Vi ska tillsammans gå igenom vad han behöver ha med sig till Stockholm över helgen så inget viktigt glöms. Allt har ordnat sig vad gäller resa och boende som tur är. Dom blir 5 stycken som åker upp i bil i kväll och dom har turen att få bo i en lägenhet hos en person. På detta sätt tjänar var och en säkert minst 2-3000:- och det är ju kanon då det kostar med mat och annat. Nu är det bara packningen som ska fixas. Och självklart ett stort lycka till i tävlingarna till Jimmy och de andra fyra killarna som ställer upp!!!  Hoppas ni kommer hem med många medaljer :)  Jimmy är jättetaggad, och det är lika kul varje gång att se hans brinnande iver!



Annars ska jag och Michelle bara ta det lugnt idag och småpilla lite i röran här hemma. Tro mig, det behövs verkligen. Det är ju ändå halv storm ute, så lika bra att vara inne. Förutom när Freja behöver gå ut då.

I helgen har jag som mål att börja spå de tre personer jag lovat vägledning. Samtidigt som jag spår så måste jag minnesanteckna vid sidan av för att sedan renskriva och skicka spådomarna. Detta tar lite tid, men jag ska verkligen försöka få iväg era spådomar inom de närmsta två veckorna. Först är det min goa vän Sussis tur, för hon har väntat längst (alldeles för länge), sedan kommer min fine vän Andreas och därefter är det L:s tur (du vet vem du är :D ).



Önskar alla mina bloggläsare en fortsatt jättefin och underbar dag. Bamsekramar och kärlek till er alla!!! 


Ordinary morning

Bonkelibonk i huvet och värk i hela kroppen, mumsfillibabba vad gott jag mår så här efter hela fyra timmars sömn, not. Det är då själva faan att man ska sova så dåligt när man är så trött. Inget att göra åt, måste iväg om en liten stund på ett läkarbesök minsann. Ska duscha riktigt varmt strax, för jag vaknar alltid helt genomsvettig och iskall och fryser som bara den. Hutter, hutter och klapprande tänder i denna mysigt iskalla lägenheten. En fasa att ta av sig i badrummet ju!



En "liten" morgontrött Freja som till varje pris ska ligga i min famn varje morgon :)  Hon tycker att hon har sååå gott om plats där fortfarande. Lite svårt att bläddra i GP:n, men vad fasen, hunden blir ju allmänbildad. Ha en fin dag alla!!!

Nattinatti

Nu har jag först legat i ett varmbad med lavendelolja i en halvtimme, sen kollat på sista avsnittet av Generation fett på tv. Häpnade över att ett nyttigt äpple kostar ca 1 dollar, medans man får en hel påse friterad kyckling för samma pris i USA! Det är ju helt sjukt. Man ska tydligen vara rik för att kunna köpa nyttig mat, och den fattiga befolkningen blir allt fetare av den billiga osunda maten. Fy fasen vad det är orättvist och snedfördelat i världen.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa en stund. Måste ju kolla lite i manualen till min nya mobil :)  och sen läsa ett par tidningar jag inte hunnit med. Hoppas jag sover hela natten, för ska iväg tidigt i morgon och även in till stan. Så god natt alla goa läsare och sov så gott.


Surprise!

För en liten stund sedan kom Sigge hit med jobbets lastbil. Han bad Michelle komma ut och hjälpa honom med att bära in en stor kartong. Sen kommer dom inkånkandes på en splirrans ny 40" Samsung Wide Full HD LCD TV till väggen i vardagsrummet. Herregud sicken lyx! Han ska montera upp den på väggen i kväll :)  Då är det ju faktiskt värt att äntligen få tummen ur och koppla in hemmabiopaketet med maffigt surroundljud. Sen kan vi ha filmtajmkvällar här som heter duga! Gud vad mysigt nu i höst och vinter att kunna bjuda hit alla nära och kära, för att mysa i soffan med mjuka filtar, te, godis, chips och vad mer man behöver. Fast Carmen får "Carmen-speciale" : Julmust, pepparkakor och clementiner ;)

             

Sen hade Sigge med sig en present som bara var till mig :)  En ny mobil, en Sony Ericsson K770i , som jag har velat ha ett tag nu. Och lilafärgad också, jag som älskar rosa och lila! Den är perfekt för mig, lagom stor, bra knappar för mig som har långa naglar, och en skitbra kamera...jippie! Nu kan jag äntligen ta kort när jag vill och det ska bli så kul. Så nu har jag nytt nummer igen då, men alla jag vill prata med ska få det. Ganska bra att ha tre mobiler med olika nummer på.

Tack snälla goa Sigge, det finns ingen som du!!!


Bara en sak i taget

Jaa, det blev en dag idag också. Usch vad jag tappade sugen igår alltså, allt kändes så satans hopplöst liksom, om ni förstår vad jag menar. Men det känns lite lite bättre idag i alla fall. Har funderat lite över min situation och kommit fram till några lösningar. Behöver inte rabbla upp alla, men vill nämna att jag först och främst vill renovera och göra iordning mitt rum. Som det ser ut nu, med gräsliga bordellröda tapeter och möbler som bara slängdes in hipps som happs när vi flyttade in här, så drar jag mig för att gå in i det rummet. En del saker därinne påminner mig ständigt också om vissa obehagliga grejer som jag inte vill tänka på. Att få äckelkänslor av att gå in i och vistas i sitt eget sovrum är ju inte direkt det bästa för mitt välbefinnande. Så nu är det dags att göra något åt skiten. Jag vill kunna vara i mitt rum och trivas i det.

          

Först ska väggarna målas om. Jag vet redan färgen men har inget exempel att visa. Men den kan väl kanske kallas en mix av vitt, champagne och aprikos med lite pärlemorlyster i, fast väldigt ljus så färgen bara knappt kan anas. Då fattar alla va? Alla mina möbler är i antikbets så det måste vara ljust. Sen har jag mängder av tavlor med blandade ramar i guld och mörkt trä, så det blir finast så. Bilderna ovan är inget jag själv har, dom är bara för att visa vilken typ av smak jag har. Sen har jag givetvis mängder med växter som ska få plats, och dom gör sig finast mot en ljusare bakgrund.

Jag ska köpa mig en jätteskön fotölj med fotpall till, där jag kan sitta och läsa och även ha laptopen i knät. Bra lösning eftersom min rygg och mina axlar inte pallar att sitta vid ett datorbord. Så det åker ut, datorbordet alltså. In ska ett liknande arbetsbord som finns på bilden ovan, där jag kan sitta och pilla med mina smycken och annat. Jag ska slänga allt jag inte vill ha och bara behålla och köpa det som gör mig glad och får mig att trivas. Detta får bli mitt projekt framöver, lite då och då, tills jag fått det som jag vill ha det. Jag vill ha ett rum att leva i och tillbringa tid i. 

Vill mycket men orkar så lite

Vad trött jag är på att alltid vara så jävla trött. Jag har verkligen börjat hata detta förlamande tillstånd. Ska det aldrig ta slut, eller vad fan är det som är fel? Jag har så mycket jag vill göra och så många planer, men orkar inte genomföra ens en hundradel av vad jag planerar. Min största och högsta önskan just nu är att ett mirakel eller nåt inträffar, så hela jag fylls av nån energikick som varar i resten av mitt liv. Jag vill ha ork, mycket ork!!!  Får väl vända mig till nån homeopat eller nån bra läkare inom kinesisk medicin snart, jag är beredd att göra vad som helst för att slippa den här evighetslånga skiten.

Förutom tröttheten tillkommer ju då också mina kroniska smärttillstånd, vilka jag snart totalflippar över. Jag hatar att jämt ha så förbannat ont i hela jävla fucking kroppen. Jag går snart och lägger mig på Smärtmottagningens väntrumsgolv och skriker och sparkar som en liten unge. Står inte ut längre! Ska jag behöva bli morfinist eller? Ingen medicin som är svagare än rent morfin hjälper ju längre. Det kanske finns nån operation där man kan skära av eller blockera vissa nervbanor för att slippa smärtorna? Ska faktiskt kolla upp den saken med min läkare vid nästa besök.

Förutom allt vardagligt som tvätt, städning, disk, handla, laga mat, sköta hunden och katterna osv, vilket jag knappt orkar, så skulle jag vilja orka så mycket mer och annat. Eftersom jag knapphändigt fixar det vardagliga så gäller det att välja ut och prioritera det allra viktigaste för dagen. I första hand kommer mina barn, djuren och jag själv så klart. Sen får allt annat utföras när tid och ork finns. Och när det väl finns, några gånger i veckan typ, så är jag helt jävla slut efteråt och skulle inte tacka nej till en längre tids vistelse på ett vilohem. Jag tycker ta mig fan att mitt liv totalsuger! Åååå, jag blir galen snart!

Usch, nu tycker jag själv att jag är riktigt jävla gnällig och tråkig. Men sådan är min faktiska verklighet. Min stora fråga och undran är självklart om det kommer att fortsätta så här? I så fall finns det ju ingen mening med någonting. Vad sjutton är det för mening att leva ett sådant liv? Är det något slags test från "högre makter" för att se vad jag kan klara av och stå ut med? Eller är det bara - vadå liksom? Oavsett vad eller vilket så orkar jag faktiskt inte ha det så här vareviga dag längre.



Jag har livslust - men ingen livsork. Jag har mod, resurser, förmågor och styrka - men ingen livskraft. 
Jag vill så otroligt mycket - men orkar så fruktansvärt lite.


Saknar min lilla Aiisha

Jag vaknade med värsta huvudvärken i morse och kände mig allmänt dassig, tror jag håller på att bli sjuk. När jag sedan satt och läste min GP och drack kaffe i vanlig ordning fick jag bara helt plötsligt lilla Aiisha i huvudet. Minnet av henne bara ploppade upp från ingenstans, och jag blev plötsligt så himla ledsen och sorgsen. Eftersom jag hade min dagbok bredvid mig så tittade jag lite i den för att se vad jag skrivit den dagen hon dog. Jag är glad över att jag har mina dagböcker, för jag har mitt liv dokumenterat ungefär 23 år tillbaka i tiden, för man minns inte alltid så korrekt som man själv tror. Då är det absolut ovärderligt att kunna bläddra och verkligen kontrollera viktiga händelser i sitt förflutna.



Jag älskar det här kortet. Här är lilla Aiisha inte många veckor gammal. Det är taget när vi var och hälsade på henne och hennes syster Amiina där dom föddes. Dessa bedårande systrar bestämde jag mig för att köpa redan när dom bara var ca 4-5 v. gamla. Vi hälsade på dom några gånger under deras uppväxt innan dom slutligen flyttade hem till oss.
Jag minns hur lycklig jag var när jag höll henne i min famn. Hennes underbara mjuka svarta päls, hennes svarta ögon och de svarta små läpparna :)  Jag älskade dom dunbollarna vid första ögonkastet, dom fick mitt hjärta att smälta. Lilla Amiina finns fortfarande kvar hos mig och jag älskar henne så otroligt mycket. Men Aiisha finns inte längre, och tomheten efter henne går helt enkelt inte att fylla. Jag saknar henne fruktansvärt mycket och gråter när jag tänker på vad som hände med henne. Jag önskar så att jag hade henne kvar hos mig.

Jag vet att dom skyldiga får sitt straff så småningom, även om tanken på det varken lindrar min sorg eller min längtan efter henne, för personer som kan utföra en sådan grym handling är gravt störda och kommer att uppmärksammas. 
Finns det överhuvudtaget någon hjärnverksamhet när man är kapabel att sparka en liten katt sönder och samman? Detta är något jag alltid kommer att fundera över. Lördagen den 12:e maj 2007 tog två idioter sig friheten att sparka sönder min lilla kisse. Alla hennes fyra ben var av, hur många inre organ som var söndriga vet jag inte, och det var inte nödvändigt att veta heller. Eftersom hon var i så djup chock av smärta och inte längre medveten om omvärlden så fick hon snabbast möjligt somna in i mina armar akut på Blå Stärnan. Det fanns inget att göra och det mest humana var att låta henne slippa den här världen så fort det bara gick. Jag grät och grät, och jag gråter nu när jag skriver. Jag ville helst inte släppa henne ur min famn, jag höll henne tätt intill mig insvept i en mjuk filt ända upp till landet, där vi begravde henne bredvid våran hund Buzz. Hon dog dagen innan hon skulle bli 8 månader gammal.

Jag tror aldrig att jag kommer över förlusten av dig min lilla älskling. Minnet av dig och kärleken till dig Aiisha, bär jag med mig i mitt hjärta för resten av mitt liv. Jag önskar så att du hade legat hoprullad i mitt knä nu.    

Tacksamhet

Jag är så oerhört tacksam över att jag har er tre! Ni betyder allt för mig och jag gör allt för er. Utan er hade jag inte levt idag. Och ett fortsatt liv utan er är otänkbart. Ni är det bästa jag har och jag är oändligt tacksam för att ni finns i mitt liv.



Min dotter Michelle, min son Jimmy och min bäste vän Sigge (barnens pappa).



JAG ÄLSKAR ER SÅ MYCKET OCH JAG GÖR ALLT FÖR ER

Härlig helg

Den här helgen har verkligen varit helt underbar på alla sätt. Fredag kväll på väg upp till landet stannade vi först till hos Veronica och Stefan. Vi drack kaffe, te och käkade massor med goda mackor, umgicks och lekte med Oliver och Liam, och hade allmänt mysigt. Vidare upp till stugan, packade in mat och grejer, tände massor av värmeljus och gosade ner oss i soffan och kollade på "Babylon". Den var helt okey, spelar ingen roll om den varit skitdålig iof, för allt är jättebra så länge Vin Diesel är med ;)  Sen gick vi och la oss och läste. Michelle började läsa "Män som hatar kvinnor" (hör och häpna Carmen, hon tyckte den var kanon redan efter 10 sidor och kände igen sig själv i Lisbeth, haha) och jag fortsatte med "Luftslottet som sprängdes" tills vi somnade till ljudet av smattrande regn på fönsterblecken.

På lördag vaknade jag tidigt, drack kaffe och läste några trädgårds-och-inredningstidningar tills solen hade värmt upp lite utomhus. Då tog jag med mig Freja ut och grejade lite i trädgården. Jag täckte några rabatter med löv inför vintern, krattade upp löven på den delen av gräsmattan som är mossig och sköljde av redskap och annat som skulle ställas in. Sen flyttade jag alla mina försådda tvååringar till en kallbänk, där dom får stå tills i maj nästa år. Då ska jag sätta ut dom där dom ska vara. Det är stockrosor i olika färger, borstnejlikor i olika rosa nyanser och flera sorters violer i olika lila och violetta färger. Satte också alla dom irisar som jag hittade under en buske i somras där, tills jag vet vilken färg dom har. Passade också på att höstså frön i kallbänken, daggkåpa, höstflox och svart stockros.

Sen kom A & P och tittade på stugan. Givetvis började det regna just då. Men vi gick ändå världens runda och tittade på allt i närheten, deras blivande trädgård, vägar och skogsstigar, den allmäna badplatsen och "våran" egna hemliga jättestrand. Det var en jättetrevlig promenad trots duggregnet och dimman. A & P blev helsålda på sommarstugan :)



Sen satt vi i timmar och fikade och pratade. Så himla mysigt och trevligt. A är verkligen en person som jag tycker om, snäll, rolig och intressant. Det blir aldrig någon pinsam tystnad med henne, utan vi har så mycket att prata om och så många gemensamma intressen. Jag fullkomligt älskar att umgås med henne och ser fram emot nästa gång vi träffas. Det blir nog en fika i veckan förhoppningsvis om det hinns med :)  Kvällen flöt på som vanligt, middag, filmtajm och läsning. Regnet öste ner på kvällen och natten, och vad är härligare att somna till än ljudet av regndroppar? För att inte tala om luften där uppe, den gör ju så att man sover som en stock och känner sig som en ny människa när man vaknar.

Idag har jag bara småpillat lite i trädgården och grävt ner några buskar som jag drivit upp från sticklingar jag tog i våras. Städade upp lite i stugan och diskade det sista och sen åkte vi hem. Blev pizza till middag för latmaskarna idag, men vad gör det om hundra år, man lever bara en gång. Sen satte jag mig i duschen och tvättade håret, rakade och peelade hela kroppen och duschade av mig. Sen blev det ett lååångt bad med aromaterapiolja och halvslummer i en halvtimme. Gud vad gott. Duschade av mig igen i kallvatten, torkade mig och smorde in hela kroppen med en jättebra bodylotion jag fått av Basia. Hon är så himla gullig och snäll :)  Nu ska jag sitta vid datorn en liten stund och kolla mail, sen ska jag lägga mig och läsa i min renbäddade säng, mmm...



Jag hoppas att ni alla har haft en lika fin och underbar helg som jag själv.
Med detta önskar jag er allihop en riktigt god natt med söta drömmar!!!

Stress och press

Herrejösses vad mycket jag har haft att göra dom senaste dagarna. Är helt slut. Först massa krångel med en del saker, sen har jag inte mått riktigt bra, papper, mail, samtal och annat som ska fixas och flera olika läkarbesök och annat för både mig och Michelle. Pust... Ja, nu har det i alla fall lugnat ner sig lite. Jimmy och Basia åkte till Polen igår eftermiddag och jag hann träffa dom inne i stan en stund innan. Fick kramat om dom lite och önskat en trevlig resa.

Dom kommer hem på måndag kväll igen. Då ska vi se om vi hinner betala anmälningsavgiften till Skandinavian Open 
via internet för Jimmy och planera resa och boende för honom till Stockholm. Det är ju väldigt snart, helgen den 25:e och 26:e oktober, så vi får rappa på med det. Om hans brutna tå är någorlunda läkt vill säga. Annars får han hoppa över den tävlingen även om det är väldigt synd. En seger där innebär rätt mycket för hans del. Ja, vi får se hur det blir.

Nu åker vi strax upp till landet för en välbehövlig vilohelg. Skogs-och-strandpromenader med Freja, god mat, lite vin, film, ligga och läsa och bara slappa och ha det allmänt mysigt. Våra kompisar A och P kommer upp på lördag och ska kolla på en ledig stuga nära oss. Ska bli jättekul att visa dom runt och träffa dom igen, det var några veckor sedan.



Ha en jättefin och underbar helg allihop och ta väl hand om er :)

PS. Kånkar nog med mig laptopen upp till landet, så kanske skriver lite därifrån.

Bara regn hos mig

Megabloggaren is back! Efter två dagars tystnad :)  Lördagen blev som väntat väldigt lyckad. Massor med god mat, bra musik, mängder med öl och fullt med trevliga människor att prata med. Hade hur kul som helst med Helen och Lena.

Söndagen var rätt seg. Jag och Michelle gjorde gulashsoppa i vanlig ordning och åt självklart alldeles för mycket. Den soppan är ganska beroendeframkallande. Sen degade vi bara hela dan. På kvällen låg vi i Michelles säng med Freja, massor med kuddar, täcken och filtar och kollade film. Först såg vi på "Mirrors" och den var lagom äcklig. Speciellt scenen med huvudrollens syster i badrummet...mmm, vad mysigt! Sen började vi titta på "Tropa de Elite" som jag längtat efter i 2 månader nu. Men det var så snabba scenbyten att man inte kunde hänga med riktigt när man var trött. Får ta den en kväll när jag är piggare.

Idag har jag, Michelle och Freja varit inne i stan och gjort ett ärende. Självklart började det ösregna så fort vi kom till spårvagnshållplatsen. Efter ett vagnbyte, 30 minuters promenad i stan och resan hem med ett byte, och inga paraplyer, såg vi ut som om vi hade simmat i hamnen eller nåt. Panik dom sista metrarna hem för att torka hunden, byta kläder och dricka kaffe. Usch, sånt regn som rinner in i nacken på jackan och gör en helt blöt ända in på kroppen, fy fasen.



Vid femtiden åkte vi iväg igen för att handla. Jag tog blomaffären först och Michelle djuraffären. Det blev lite palmer, fikusar och andra växter till Michelles nyrenoverade rum. Givetvis med fina krukor i mörkrosa som hon gillar och ett jättepack med värmeljus i olika rosa färger. Michelle handlade sele, spårlina och regnjacka med fluffpäls inuti till Freja, massor med godis och tuggsaker att ha på lager hemma, samt, kattströ, kattfoder och hundfoder. Det var väldigt billigt också måste jag bara påpeka. Jag köpte för 300:- och Michelle brände 2500:- rätt av, gulp! Men vad gör man inte för sina älskade djur? Bara det bästa är gott nog åt alla invånarna på vårat zoo :)

Precis när jag sitter och skriver kommer ett roligt telefonsamtal med glädjande nyheter. Det är Michelles kusin Katrine som blivit mamma för första gången. Klockan 18.40 fick hon en liten son :)  Det var Michelles farbror som ringde och berättade. Så himla kul. Hennes farbror Jonnie som är 45 har 5 döttrar mellan 6 och 25 år! Äldsta kusinen Jenny har tre barn, Therese som är 21 har ett barn och så nu Katrine som är 18 med en liten pojk till :) Det blir många kusinbarn med åren till Michelle i den familjen.

Ett jättestort grattis till dig Katrine och välkommen till världen till din son!!! Vi kommer och hälsar på så fort du vill och orkar. Varmaste kramarna till dig och lillpojken från alla oss andra "Lagerströmare"  :)

Let´s party!

Lugn kväll igår. Bara Freja som sprang omkring och styckade kartonger och snodde jättesnäckor ur blomkrukor som hon tuggade sönder i min säng...very mysigt. Hon blir alltid lite extra busig när Michelle inte är hemma. Michelle kom hem vid tretiden på natten, hon hade varit på fest, och eftersom jag var vaken så tog vi några bloss och pratade lite. Tyvärr hade det hänt en jävligt tråkig grej på festen hon varit på. Men, men, det är sånt som löser sig själv. Tycker ändå det är skittråkigt att Michelle ska råka ut för det hon gjorde. Vet inte riktigt vem som är mest förbannad nu, Michelle, jag, hennes pappa eller bror. Vi får fundera på om vi bara ska skita fullständigt i det eller om nån ska göra något åt saken.

På tal om annat. I kväll blir det partytime för min del. Vi åker ut till Hawks först för att förfesta lite och sedan åker alla tillsammans till Ride Free. Ser faktiskt fram emot i kväll. Det var länge sen jag hade riktigt skoj. 



Känner att jag suttit hemma alltför mycket den sista tiden och att det är dags att börja hänga på allt kul som erbjuds.
Framöver är det en hel del fester och andra grejer som jag faktiskt ska följa med på. Till och med nyår är spikat och klart sedan en månad tillbaka och det känns väldans bra :)  Så...inga mer ursäkter från min sida!

Dags att fixa och geja lite här hemma nu innan det är dags att hoppa i duschen. Får börja i tid, det är alltid lika omständigt när man ska välja kläder :)

Ha en fortsatt underbar helg allihop och ta väl hand om er!!!

Så himla söt



Ha en jättefin och underbar helg. Var rädda om varandra!

Wake up happy

I natt har jag sovit riktigt gott, för första gången på väldigt länge. Jag vaknade även med en känsla av att vara gladare och det kändes obeskrivligt lättande. Det måste vara den roliga gårdagskvällen som haft en sådan positiv påverkan :)



Igår kom Carmen och Nina och hälsade på. Har jag och Michelle inte träffat dom på en vecka så får vi abstinens. Vi har alltid så jäkla kul när vi träffas! Det är våra djupa, ingående diskussioner om alla dessa minst sagt skiftande ämnen som är så otroligt roliga. Vi får såna skrattanfall så man får magkramper :)

Tack Carmen och Nina för att ni finns och för att ni är två riktiga solstrålar!!! 

Riktiga män

Många har frågat mig vad jag menar när jag säger "riktiga män". Detta är också något jag pratat mycket om med vissa personer, särskilt Michelle och Carmen. Och nu ska jag ingående förklara vad jag menar. Vill bara först säga att vi under våra pratstunder om detta kommit fram till att det förmodligen bara finns en riktig man på hundra. Dom växer verkligen inte på träd i alla fall, det har vi lugnt konstaterat.

För att vara en RIKTIG MAN (har inget med ålder att göra) krävs det att mannen besitter en hel del kvalitativa egenskaper vad gäller värderingar, åsikter och beteende.

EN RIKTIG MAN ÄR: KÄRLEKSFULL,TROGEN, ÄRLIG, RESPEKTFULL, EMPATISK, ANSVARSFULL och ÖMSINT.   

För att verkligen visa hur en riktig man tänker vad gäller sin flickvän, sin kvinna, sin sambo, sin fru eller vad han än  
kallar henne, samt även hans allmäna kvinnosyn, vill jag visa ett helt underbart exempel. När jag såg och läste det så blev jag alldeles varm om hjärtat. Ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser det :)

En vän till mig har en så vacker bild på en av sina sidor på internet. Till bilden har han skrivit en sådan rörande liten mening, och jag är övertygad om att varenda kvinna skulle önska att någon tänkte så om henne
Det är Lasse, aka k_a på SBW och swedman på Hotrod, som har lagt upp bilden och skrivit texten. 

 

"så vill jag hålla min lilla Prinsessa...du vet vem...kram"

Jag tycker den bilden och den lilla meningen visar hur en riktig man är, och att fler förklaringar är överflödiga.

Tack Lasse, för att jag fick citera dig och låna din bild. Du är en på tusen, kram!!!

Morgonkaffe

De tre obligatoriska kaffekopparna, 5 ciggen och GP:n är avklarade. Vilken äcklig start jag har på mina dagar!!! Måste verkligen ta mig i kragen och sluta röka. Jag vet att jag kan, rökte inte en cigg på tre år, men jag måste vilja innerst inne.



Nu är det väl iof snarare god middag, men bilden är gullig så ni får stå ut. Jag har ju en liten förkärlek till mina samlade bilder för blogginlägg. Och jag måste ju för Kims skull också :)  Hon gillar dom. "Jag älskar att kolla på dina söta, fina, gulliga och roliga bilder Lotta".  Nu ligger hon i soffan med en pincett som vanligt och drar av sina nagelband så blodet rinner, medans Michelle precis gick iväg till läkaren. Time to duscha och ta på sig nu, har jättemycket att göra idag, kan ju inte leva morgonrocksliv hela dagen. Men jag återkommer senare idag, antagligen med ännu ett djupt inlägg :)




Hopp i säng

Pratade med Sigge för en stund sedan. Han hade varit på möte på klubben och berättade att vi blir nånstans mellan 70 och 80 personer på lördag. Faan vad skoj! Ride Free MC har också hyrt in ett band kvällen till ära, jag vet inte vilket, men det spelar ingen roll. Det blir nog väldigt trevligt och jag ser verkligen fram emot lördag.

Nog för att jag sedan januari är en frivillig nunna som lever i celibat, men det betyder ju inte att jag inte kan ha lite skoj. Träffa kul och trevligt folk, prata med goa och intressanta människor, käka gott och dansa lite. Jag ska nog faktiskt dricka lite också, behöver ju inte vara nykterist till max, men bara såpass så jag inte blir påverkad, för det är det äckligaste jag vet. Uuhuu, jag ryser vid blotta tanken på att bli/vara full...fy fan!



Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en lång stund. Uppgraderar minnet lite genom att läsa om Stieg Larssons två första böcker i Millenniumserien, så jag kan hoppa på trean som jag inte läst ännu. "Män som hatar kvinnor" klämde jag i helgen och "Flickan som lekte med elden" är det bara en snutt kvar på. Mmmm...nu kan jag snart kasta mig över den hett efterlängtade "Luftslottet som sprängdes". YES!!! Ett tips om ni inte läst dom; gör det! Och karaktären Lisbet Salander är GRYM, riktigt tuff tjej. Bra kvinna reder sig själv som jag brukar säga. (Hon påminner mig faktiskt en aning om Michelle, haha). Fast jag ska erkänna att jag är lite knäpp när jag läser. Jag har den "dåliga vanan" att läsa flera böcker samtidigt. Inte alla uppslagna på en gång, men jag växlar mellan 2-4 böcker tills jag läst ut dom. Jaja, alla sätt är bra utom de dåliga. Sov så gott och dröm sött alla goa läsare!!! 

Bäbää...

Jaha ja, nu sitter jag här framför datorn igen då :)  Väntar på att mitt hår ska torka så vi kan sticka iväg till affären och apoteket. Har blonderat håret så jag ser normal ut tills festen på lördag. Jag och Michelle satte också i slingor i Kims hår. Det blev jättesnyggt i hennes mörka hår. Blandade tunna slingor i guld, nougat och honung...det kommer hennes Mikael att gilla ;)  Ju mer Kims hår torkar nu desto gladare blir hon när hon kollar i spegeln. Det blev verkligen fint.

By the way...upptäckte nyss att "fransyskan" som Jimmy kom med igår och som har tinat klart nu, inte är en fransyska, utan en megastor lammstek. Ve och fasa! Jag äter iof inget kött alls nästan så mig gör det inget. Men Michelle och Jimmy äter inte lamm och kalv, det är ju djurbäbisar! Men det är synd att slänga det, så vi kokar köttet i lite buljong några timmar, sen kan vi dela det i småbitar och blanda i Frejas mat. Hon gillar nog det, eller kanske katterna.

Nä, nu ska vi dra. Orka laga middag...vi köper färdig vegetarisk thaimat istället. Ha det gott alla tills vi hörs igen!

I trust me and my boy´s

Ett 100% förtroende för en annan människa tar mycket lång tid att bygga upp - men bara 1 sekund att rasera!

Har man blivit grovt sviken av många, som jag blivit, kan det ta många, många år att överhuvudtaget lita på någon utomstående igen. Om det ens är möjligt alls? Jag tror att jag aldrig mer kommer att lita på någon annan alls. Och eftersom jag känner så låter jag bli att släppa in nya människor i mitt liv. Jag vill inte utsätta mig för fler besvikelser i onödan, det räcker med dom som naturligt kommer att dyka upp ändå. Därför har jag bestämt mig - aldrig mer en man i mitt liv.  Inte på något sätt alls. Inga förhållanden, ingen partner, inga dejter, inte någon eller något. That´s it.



Det här beslutet kan tyckas vara konstigt för andra människor, men det är mitt liv, mitt beslut och jag som ska leva med det. Tyvärr, men mitt hjärta och känsloliv är totalt dött. Självklart inte för alla dom jag älskar och inte för de saker jag brinner för, men vid tanken på att släppa en man jag inte redan känner in på livet.

Nu kom jag att tänka på vad min sista partner (han som jag dumpade i januari) sa till mig en gång, med avsikten att lägga över sitt eget usla beteende på mig istället för att vara rakryggad och stå för sina handlingar. Med tanke på vilket jävla fult sätt han svek mig på och på vem han verkligen är bakom sin fasad, så är det nästan skrattretande. 

"Lotta, ditt stora problem är att du har svårt att lita på män. Det är därför du inte kan lita på mig. Det viktigaste i ett förhållande är att känna tillit, och jag ska satsa 150% på att du ska kunna lita på mig, eftersom så många i ditt liv har svikit dig. Jag gör allt för dig, för du är mitt livs största kärlek"

Haha! Inget kan vara mer fel än att jag svårt att lita på män. Jag har av naturliga skäl svårt att lita på någon alls. Självklart är det viktigaste att känna tillit...det vet väl jag. Och jag litar fortfarande på några män. Givetvis dom som aldrig har svikit mig. Jag var 18 år när jag gifte mig med Sigge och 36 år när vi skiljdes åt som goda vänner. Han är fortfarande min närmaste vän och kommer alltid att vara. Likaså med mitt ex Tony och min son Jimmy så klart. Jag kan lägga mitt liv i dessa mäns händer, för jag litar på dom till 200%, och jag kan gå i döden för dom också om så skulle behövas. Så jag har inga problem med det. (Mitt sista ex borde kanske istället frågat sig själv vad hans stora jävla problem var).

Jaa, detta var "filosofens" sista ord vad gäller detta beslutet.



Ha en fortsatt underbar dag alla!!!
 

Tänker på mycket

Dagens grejer är avklarade och fixade. Ett brev jag och Jimmy väntat på i över ett halvår kom också idag, väldigt lägligt. Kimsan har varit här hela dagen och varit så gullig och hjälpt mig med Freja. Har fortfarande ont i alla frakturer, så hon är jättesöt som ställer upp. Så jag har passat på att tvätta några maskiner, så nu är tvättberget nästan halverat. Jimmy har varit här och hälsat på och hade med sig en fryst fransyska på närmare 3 kg. Först hade en vakt som Jimmy känner fått den av restaurangägaren, men han visste inte vad han skulle laga av den så han gav bort den. Sen när väl Jimmy hade den frysta köttbiten i ryggsäcken kom han också på att han inte kan laga sånt, så den hamnade hos mig. Får se om jag ska göra slottsstek av den i morgon...finns väl ingen godare sås vad jag vet. Får bjuda hit folk som hjälper till att äta!

Hade egentligen tänkt vara lite allvarlig och seriös idag, för jag har en del saker jag vill skriva om i min blogg. Men Freja har varit som förbytt idag, gnällt hela dagen och inte velat äta, så jag har inte kunnat koncentrera mig. Michelle får ta henne till veterinären om hon fortsätter så här, hon mår kanske inte riktigt bra, så det kanske är bäst att kolla upp. Jag vill ju att lilla Frejsan ska må bra och vara på sitt vanliga glada och gosiga humör.

Nu sitter Kim och jag vid varsin dator, så vi ska väl sitta en stund och kolla runt lite. Vi väntar på Michelle som kommer hem från jobbet vid tolvtiden, så hon får lite sällskap när hon äter och varvar ner. 



Även om inte jag ska sova nu, så säger jag god natt och sov så gott till er alla. Dröm sött!!! 

New week

Så där ja! Nu ballade jag ur och ringde återbud till Käkkirurgen, hehe. Vill inte operera ut nån visdomstand, mojsigojsa nere i käkbenet och sätta nåt drän idag, det får bli en annan dag...om länge, länge :)  Igår stylade Michelle om min blogg som ni ser och jag är jättenöjd. Kimsan har sovit över i natt. Hon och jag har legat i min säng och knött med Freja, Gizmo, Amiina och Monica. Jag vaknade kvart över sex av en stor tass rätt i ansiktet...Freja minsann, med sina slafsande kärlekspussar som vill att jag ska komma upp. Hon är ju fortfarande en valp som just fyllt nio månader, så då är det bara att göra henne till viljes, men jösses vad stor hon blivit!  Lägger upp lite bilder så ni kan se skillnaden.

           

Först en bild på Kim med Freja. Här är hon helt nyinflyttad hos oss, ca 9 v. och knappt 4 kg tung. Så liten och söt! Mittenbilden är på min älskade hittekatt persern Gizmo. När jag hittade honom var han uppskattningsvis 1-1½ år enligt veterinären. Han hade fått blått bläck inhällt i öronen, var så insnärjd i taggiga pinnar så han inte kunde gå och vägde bara 1200 gr efter en lång svältperiod. Jävla djurplågare, borde vara skottpengar på dom!!! Idag är han en ganska stor kille på närmare 6 kilo. Han älskar att sova på konstiga huvudstöd (här ett prydnadsfår i keramik) och viker inte en tum från min sida. På sista bilden ligger Gizmo och Freja och vilar i Michelles säng. Kolla in Frejas huvud alltså! Det är nästan lika stort som hela Gizmo :)  Ja, hon är bamsig nu, våran lilla prinsessa!

Vad har vi på programmet den här veckan då? Michelle ska jobba idag, till läkaren på onsdag och till sjukgymnasten på fredag, så jag och Freja blir lite själva här. Jag måste skriva några mail, fylla i och skicka in massa blanketter och ringa några samtal och gapa loss lite. Ev. passa mitt barnbarn Oliver på tisdag, den lille stackaren har fått halsfluss. Sigge ska ta med Jimmy och Michelle så dom får köpa höstskor och vinterstövlar/kängor och Freja ska få sele, spårlina, vatten-och-vindtäta kläder och lite annat. På lördag ska jag med Hawks MC till Ride Free MC på en privat oktoberfest, och det ska faktiskt bli riktigt skoj, så himla trevliga folk i den klubben! Ja, sen blir det nog massa annat som dyker upp också under veckans gång. 

Ha en jättefin och underbar dag alla läsare!!!  

Nu har jag tröttnat

Fy faan vad du är patetisk! Nog för att jag hela tiden vetat om hur mycket du pratar med folk, om allt och inget, men att du var en sån jävla glappkäft trodde jag aldrig. Och du vet vad jag anser om glappkäftar. Och även vad jag anser om att försöka vara någon och något som man inte är, och det är ju du världsmästare på. Nu vet jag hur mycket du glappat om saker som gäller mig...och att jag fram tills nu har hållt käften om dig och alla dina jävla konstiga egenheter. Ja några vet ju lite om vilken feg fitta du är i verkligheten, det märkte ju dom här personerna vid ett speciellt tillfälle, och det är något
alla i den mc-klubben vet nu, men jag har aldrig glappat om dig till andra. Men tro faan inte att du kan fortsätta pladdra om mig bara för att du vet att det är en hederssak för mig att vara tyst och inte prata skit. Glöm det, den hederssaken gäller bara alla andra nu, inte dig!

För nu har jag ta mig faan tröttnat. Jag ska läcka så mycket skit om dig, och låta vissa personer sprida skiten vidare inom bikervärlden, där du försöker spela rollen som en farlig och respektingivande tung biker. För fasen, alla som är lite normala genomskådar ju dig på 5 minuter. Du är bara en väldigt förvuxen sketunge (fast du närmar dig 40 årsåldern), och det finns ingen man som tycker du är en "heavy biker". Du är bara patetisk, feg, barnslig, pervers och konstig.



Åååh, är så förbannad så jag har lust att....åååå, ska inte ens skriva vad.

Yes!

Idag har jag tagit ett stort beslut. Och jag är så jäkla NÖJD rent ut sagt. Detta är nog det bästa jag någonsin kommit på och det kommer att få en avgörande inverkan på resten av mitt liv. Kan inte skriva här i bloggen vad det gäller, men det är så bra!  THIS IS FOR THE REST OF MY LIFE :)


TJOLAHOPP TJOLAHEJ..........

Kravla upp igen



Ungefär så här känner jag mig idag. Men bättre så än att vara helt utslagen och inte orka något alls. Nu skriver jag ju ändå i bloggen efter fyra fruktansvärt jobbiga dagar. Fy faan för att må så dåligt. Hoppas det vänder åt rätt håll nu. Tack till alla er som muntrat upp mig! Dels med gulliga kommentarer här i bloggen, dels alla ni som finns i min närhet och sen alla som skrivit till mig på Hotrod. Tyvärr funkar inte mailen som dom ska därinne, så jag säger tack till er här istället, ni vet vilka ni är. Och sen till dig anonym, vars kommentar jag såg nu på morgonen i nedanstående inlägg, hur orkar du? Sluta skäm ut dina barn nu (dom är också här inne och läser) och börja uppföra dig som den vuxna människa du är!



Kärlek till alla er som alltid finns för mig. Ni vet vilka ni är, ingen nämnd - ingen glömd. 

RSS 2.0