A time of change

Nu blåser förändringarnas vindar hemma i vårat Chicago-hem må ni tro. Just som Michelle är färdig med renovering, möblering och inredning i sitt rum, så ska vi nu byta sovrum hon och jag. Jag vet att vi är en aning omständiga i våran familj, och att ingenting någonsin blir färdigt, men vi kan väl kalla oss kreativa och nytänkande i alla fall. Själv har jag fått tummen ur röva och börjat sortera papper, pärmar, foton, brev, vykort och allt annat möjligt som jag inte ens packat upp. Det är kanske dags med tanke på att det är över ett
år sedan jag och Michelle flyttade hit. Herregud vad mycket saker man hittar alltså. Både roliga och mindre roliga grejer. Dom mindre roliga åker rätt ut i soporna kan jag tillägga, här sparas inte på gammal skit. När jag någon gång blir klar med denna sortering och rensning kanske jag till och med packar upp mina typ 25 stycken plastpåsar med kläder som ligger staplade i garderoberna. Har jag tur kanske jag hinner bli klar till hösten. 

Idag när jag och Jimmy gick till spårvagnen för att åka in till stan så började det snöa. Jippie! Stora och mjuka snöflingor som faktiskt lagt sig som ett täcke över Göteborg nu. Eller täcke och täcke, det var kanske att ta i, men en halv centimeter i alla fall. Och det får ju vi här i Gbg vara glada för. Man får vara glad för det lilla här i livet, för ett Göteborg utan snö på vintern är ingen vacker stad enligt mig. Och precis när jag skrev detta så hör jag regndroppar på fönsterrutan, grrrr :(Förändringar är även på gång vad gäller lite andra saker också. Jag känner att vissa saker fått vänta alldeles för länge. Dags att börja ta itu med både det ena och det andra. Det känns väldigt skönt när saker och ting äntligen lossnar.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Mamma, vi kommer aldrig bli klara med rummen! never never ever.. Dessa alla jävla projekt, vi hinner ju aldrig klart med något innan vi börjar med något nytt..

2009-02-04 @ 23:06:54
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: Carmen

sicket härligt inlägg. Gud vad glad jag var när det började snöa igår! Satt mitt i ett seminarie och bara roppade ut: åh det snöar! utan att tänka mig för! haha..

"Det känns väldigt skönt när saker och ting äntligen lossnar. " låter mycket bra. och befriande på nåt sätt:)

2009-02-05 @ 16:41:10
URL: http://carmenj.blogg.se/
Postat av: Rebelen Alias Lars

Hejsan ..Snöa ja det har det gjort nu i 2 dagar här oj vad less man är nu..:) Oj hoppas dina förändringar gäller lite love också..Kram

2009-02-06 @ 02:54:03
Postat av: Kim

nu har jag bloggat jätte mycket :) Men vart har du tagit vägen mammsen ? :) ses säkert snart! PUUUUSS

2009-02-08 @ 14:49:05
URL: http://kimmenw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0