Ordinary morning

Bonkelibonk i huvet och värk i hela kroppen, mumsfillibabba vad gott jag mår så här efter hela fyra timmars sömn, not. Det är då själva faan att man ska sova så dåligt när man är så trött. Inget att göra åt, måste iväg om en liten stund på ett läkarbesök minsann. Ska duscha riktigt varmt strax, för jag vaknar alltid helt genomsvettig och iskall och fryser som bara den. Hutter, hutter och klapprande tänder i denna mysigt iskalla lägenheten. En fasa att ta av sig i badrummet ju!



En "liten" morgontrött Freja som till varje pris ska ligga i min famn varje morgon :)  Hon tycker att hon har sååå gott om plats där fortfarande. Lite svårt att bläddra i GP:n, men vad fasen, hunden blir ju allmänbildad. Ha en fin dag alla!!!

Kommentarer
Postat av: Carmen

tack Lotta :) Jag hoppas bara att jag inte kolappsar innan fredag :P Efter det ska jag träffa er också! Saknar er sjukt mycket faktiskt.

2008-10-23 @ 20:48:15
URL: http://carmenj.blogg.se/
Postat av: Michelle

Haha teknikgeni haha, mja man kanske skulle satsat på it-branchen? haha nej gud nej. A tack vare dig läker dom själv. Vem hade annars vart min sjuksköterska in neeeeeeed... haha

2008-10-24 @ 00:17:51
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: Michelle

hahahahha "hunden blir ju allmänbildad" fan vad rolig du är..

2008-10-24 @ 00:18:49
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: Andreas

Fyfan känner igen mig på morgonen. Jag brukar få värk när det är kallt och man har sovit dåligt i armar och been känns som "växtvärk" typ. Jag sover typ bara 4h i sträck med och vaknar kall svettig och huttrande. Men det värsta e jag är pigg sen brukar vara trött en timme på dagen och sen e det presic som man startar om och blir pigg på nytt helt skumt är det....

2008-10-24 @ 02:59:26
URL: http://wehlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0