Upp och hoppa

Jaa du Michelle, bara 3 dagar kvar tills din semester börjar! Härligt va. Mammas egna lilla smed som kan svetsa och greja, det är inte dåligt. Är så stolt över dig! Med tanke på att du är en av världens mest morgontrötta människor så kan ju den här bilden passa väldigt bra, och även med tanke på att det tack och lov är sommar nu :D



Och en specialare till Kim: Ser du Tintin traska över gården med sina högklackade skor och sin lilla dinglande handväska i tassen? Hahaha!


Kommentarer
Postat av: Carmen

du är utmanad! Kolla in min blogg ;)

2008-07-29 @ 22:45:34
URL: http://carmenj.blogg.se/
Postat av: Andreas

Då kan vi ta varandra i handen och bilda klubb.Haha.. Jag e med den mäst morgontrötta människa som fins på denna jord. rör mig alldrig från sängen förräns tidigast 11-12..hehe..

2008-07-30 @ 00:51:54
Postat av: Michelle

Haha så jag på bilden. Haha

2008-07-30 @ 18:32:54
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: kim

hahaha.. jojo tintin har man sett ett flertal gånger gå med handväska och en liten basker trippandes mot axel dahlströmstorg. Och birk borkason han gör dredlocks med stören i busken längs med marklandsgatan samtidigt som ronja rövardotter pillar sig i sitt buktade anus med en dillkvist som svider sådär gott. Och sist men inte minst så kommer komandoran med sin butplug uppstoppad i insidan av kinden medans hon sjunger solo med tomas di leva i varsin korsett längs mandolingatan. Och mio min mio han olar sig på marken med anuset mot asfalften, för han har springmask. Så det sviiiiider.

2008-08-03 @ 15:43:18
URL: http://kimmenw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0