Tappat sugen



Har inte orkat blogga något alls den sista tiden, har inte haft någon lust heller för den delen. Får se om jag skriver nåt mer inlägg innan jul eller nyår. Det finns så mycket annat att göra och annat att tänka på. Kanske nunnan Lotta börjat fundera på att inte vara nunna resten av livet? Ja, det tål att tänkas på både en och tre gånger faktiskt. Det finns kanske en alldeles speciell person i alla fall? Fortsätter som nunna tills jag funderat klart på den saken :)

Om jag nu inte skriver något innan jul, så vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Ps. Till dig som är inne på min blogg (och höjer statistiken på antal klick/dygn med typ 1000 %) och lusläser vartenda inlägg och kommentar sedan bloggens start...det du söker svar på hittar du inte här. Tyvärr, hemskt ledsen, men mitt bästa råd är att du frågar någon som vet istället. Du vet själv vem ;)  Och det du tycker och tänker om mig...(fast du inte ens känner mig)...vem faan bryr sig? Vad härligt det är att veta sånt som andra inte vet, haha! God jul din subba!!! 

Dagens Luciavinnare är...



Grattis lilla hjärtat, hoppas du får användning och glädje av dina vinster :) 
Nu blir det ingen tävling förrens tidigast i januari, får fundera ut någon annan vinst tills dess.


Årets julklapp - AC/DC

YES, YES, YES!!! Blev jag glad eller blev jag glad när jag läste GP förut? Nej glad är fel ord, ÖVERLYCKLIG är bättre! AC/DC kommer till Göteborg och spelar på Ullevi den 21 juni 2009...jiiihoooo!!! Snacka om att rusa när biljetterna släpps den 17:e december. Även om det säkert blir nästan 58.000 biljetter lär dom sälja slut fort som fasen.



En bättre start på dagen får man leta efter :)   Förresten! Passa på att skriva en kommentar nu om du vill vara med i Mary Kay-lottdragningen idag. Fram tills klockan 12.00 har du möjlighet att delta. Därefter kommer jag att dra lotterna och presentera vinnaren så fort jag hinner efter det.

Helg igen

Uuäääk vad trött jag är nu. Vaknade tjugo i fyra och kunde inte somna om. Jag vaknar av att det gör ont i ryggen, höfterna, knäna, fotleder och handleder. En av mina läkare misstänkte för ett år sen att det kanske var fibromyalgi eftersom jag har ont på alla 16 triggerpunkter man kan ha då. Men jag börjar nästan tro att det är atros eller reumatism istället. Eller också. Skit samma vad det är, ont gör det och jag är såååå jädra trött på det nu så jag kräks. Orkar inte ens beställa tid för att kolla upp det. Inte nu i alla fall.

Fick ett brev igår, från ett ställe jag inte förväntade mig...och jag säger bara; vad faan!!! Det finns så många underbara människor i mitt liv och jag älskar er allihop jättemycket. Men det finns också några, eller snarare ett tiotal, riktigt störda as rent ut sagt som är anledningen till att jag lever under skyddad identitet. Efter att ha fått vetskap om att det ytterligare tillkommit ett par puckon sedan januari i år, vet jag inte om jag ska skratta eller gråta... Ja, ni som följer min blogg kan ju lätt räkna ut vilka nya personer det rör sig om. Allt pga avundsjuka...eller är det rentav svartsjuka? ...orka bry sig...

Men till alla er som hatar mig så djupt och så gärna vill se mig död...vet ni vad? Jag har en STOR överraskning till er! Jag har avsagt mig min skyddade identitet!!! Nu kan ni komma åt mig igen om ni vill. Det var väl en trevlig julklapp, eller vad säger ni? Nu kliar det i fingrarna på många...och planer kommer att smidas...haha, jag känner er! Ska bli intressant att se vad ni kommer att hitta på. (Vill bara nämna att brevet jag fick igår inte är bekräftan om att den skyddade identiteten är avsagd, det rör något annat, men hör självklart ihop med ovan nämnda äckel). Snart 4 år med skyddad id räcker. Det har varit jobbigt som faan. Men glöm inte bort en sak när ni sitter och filar på era aktioner bara...nu för tiden är jag bara snäll mot dom som är snälla mot mig ;)


Thrue beauty begins...

         
Klicka upp bilderna för att se hur underbart vackra dom är!

in the soul of a child. Nu har jag verkligen gått och blivit förälskad. I tre stycken ursöta planscher/affisher med bilder av Lisa Jane som jag hittade av en slump för en stund sedan. Dom är ju bara helt bedårande, enligt min smak då förstås. Jag har beställt dom och hoppas dom levereras i januari. Då ska jag rama in dom i snirkliga guldramar med antikvit passpartou och hänga upp dom i mitt nyrenoverade rum. Det kommer verkligen att bli kanonfint. Hoppas Carmen också gillar Lisa Janes bilder, med tanke på att hon måste få en fin inflyttningspresent när hon nu snart får en egen lägenhet :)

Riktiga godingar

Har precis läst ut Mörker, ta min hand, den 4:e boken i Dennis Lehanes bokserie om privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angela Gennaro. Jag säger bara: hans böcker kommer att bli klassiker inom sin genre, om dom inte redan är det! Så vill du läsa något riktigt bra...köp Lehanes böcker.

     
"En drink före kriget" , "Gone, baby, gone" , "Svart nåd" och "Mörker, ta min hand"
Dom här fyra handlar om privatdetektivparet. Sen finns det fyra fristående böcker också.

     
"Rött regn" , "Patient 67" , "Ingenting är heligt" och "Ett land i gryningen"



Sist men inte minst...SEALs nya cd SOUL...det enda jag önskar mig i julklapp. NJUTNING!!!

Dags för lotteri



Då var det måndag och dags för ett litet lotteri :)  Hoppas många fler är med denna gång!
Om du vill läsa mer ingående om varje produkt så klickar du på "Tävlingar & annonser"
under KATEGORIER till vänster på bloggsidan och scrollar ner litegrann.
Eftersom jag har haft exakt likadana produkter med i en annan tävling, så är det en aning
onödigt att beskriva allt en gång till. Så läs i det gamla inlägget om varje produkt som
ingår i både set 1 och set 2, så ser du lätt vilket set som passar dig allra bäst.
LYCKA TILL NU...så dras vinnaren på Lucia den 13 december!

Anonym och bitter

Loggade just in för att skriva att Mary Kay-tävlingen startar på måndag, och hittar då en väldigt trevlig anonym kommentar på mitt inlägg "Maxad måndag". Jag har kopierat kommentaren och lagt in den här nedanför.
Skickad 05 December, 21:59 från IP: 90.235.154.255

*************************************************************************************
Du, jag tycker inte du ska svara mig på det jävla viset,för du vet inte vem jag är. Du har så jävla fel och jag tycker så himla synd om dina släktingar.
Efter ditt sista inlägg så säger jag bara: Ja för helvete- gå i kloster och gör oss alla en tjänst. Försvinn från jordens yta, för vem i helvete skulle sakna dig förutom dina 2 barn. Svar INGEN din jävla neggo hora.
Och om du vill ha ett bra tips, eftersom du klänger dig kvar vid det gamla; sluta snacka med Stués nya tjejer, varför gör du det?
Din avundsjuka förbittrade hora..........
Låt framtiden ha sin gång och låt allt gammalt vara glömt! OK?
Bara försvinn så e du hygglig, mvh ...VÄLDIGT MÅNGA
*************************************************************************************

Frågan är om jag ens ska lägga tid på att svara på din kommentar? Tror inte det faktiskt. Däremot kan jag upplysa dig om några saker. Först och främst, jodå, jag vet vem du är lilla gumman. Och ful som stryk är du också och det mår du väldigt dåligt över. Nu hade jag kunnat trösta dig med att verklig skönhet kommer inifrån, men inte i ditt fall tyvärr, din fulhet genomsyrar både din kropp och själ.

För det andra, vem klänger sig kvar vid det gamla här egentligen? Någon Stué känner jag inte och inte några nya tjejer till denna person heller. Stués nya tjejer...hmm, det låter som en sekt, eller är det en sammanslutning av något slag? Men om du med namnet Stué syftar på mitt ex, så antar jag att du ingår i gruppen "Stués nya tjejer", och i så fall kan jag garantera dig att jag inte känner någon där. Och snackar verkligen inte med någon av "Stués nya tjejer" heller. (Var och när skulle jag ha snackat med någon av dom/er? Har ni gemensamt telefonnummer, adress eller hemsida eller?). Och ett litet frågetecken bara, ordet hora förstår jag, men vad betyder "neggo"? Negativ, neger eller vad?

Avslutningsvis så blir jag faktiskt lite bekymrad över din psykiska hälsa. Du skriver: mvh ...VÄLDIGT MÅNGA.
Jag kan bara tolka det på två sätt. Antingen så är du en av medlemmarna i "Stués nya tjejer" och skriver i egenskap av grupp, och är då antagligen någorlunda frisk i huvudet. Gör du inte det, utan kallar dig själv för väldigt många, så borde du verkligen ta dig en funderare på var närmsta psykakut ligger. Det är inte bra att gå omkring för länge med en psykos förstår du. Idag finns det medicinering för dig som tur är. Det var väl skönt att höra lilla stumpan? :D

Ta hand om dig nu och försök gaska upp dig lite tjejen! Jag kan inte hjälpa att jag ser bra ut, men du behöver ju inte bli så grinig för det. Du kan säkert dölja dina värsta skavanker med lite smink. Gå med på "gratismakeup" längre ner på sidan, eller ännu bättre...var med i min nästa Mary Kay-tävling!

Så är det bara



För ett par dagar sedan hade jag en diskussion med några personer angående mitt liv. Vi pratade om hur det känns nu, ett år efter att jag flyttat, om hur jag lever och om jag inte snart ska försöka träffa någon ny trevlig kille. Jag sa rätt ut att jag aldrig någonsin mer vill ha en partner, inte på något sätt alls. Det är svårt att förklara varför, när välmenade vänner blir allmänt förvånade och utbrister; "Men Lotta, ska du vara själv resten av ditt liv?" Ja, det ska jag, och jag har inga problem med det. Jag vet också att jag hade bosatt mig i ett kloster om jag inte hade haft mina barn. Även om dom är vuxna så är dom alltid mina barn, och dom kommer att få barn, så jag kan inte bara överge omvärlden även om tanken är mer än lockande. Jag hade trivts som fisken i vattnet i ett kloster.

Efter att jag avslutade mitt sista förhållande i januari, bestämde jag mig för ALDRIG MER. För den erfarenheten fick mig att känna äckel, avsmak och rädsla. Jag skyller inte detta på honom, utan tar helt och hållet på mig skulden själv. Det var mitt val att stanna kvar för länge i det förhållandet. Det var jag själv som intalade mig att det nog skulle bli bättre, det var jag själv som blundade för äckliga vidrigheter och det var jag själv som trodde på alla lögner. Jag kunde ha gått tidigare och besparat mig alla äckelkänslor över att ha varit tillsammans med personen i fråga. (Andra kanske har åsikten att hans beteende och leverne är normalt, men det har inte jag). Hade jag gått tidigare så hade jag antagligen varit som jag alltid varit idag. Men tyvärr så gjorde jag inte det. Och nu är det som det är. Bara tanken på att ens komma en man nära får mig nästan att spy. Så nu fortsätter jag leva i celibat för resten av livet, med förhoppning om att äckelkänslorna någon gång i alla fall bleknar lite.  


Hej 70-tal

Här ska ni få se vad jag hittade på Facebook för ett tag sedan. En gammal klasskompis hade lagt upp den här bilden från när vi gick i 4:an i Sannaskolan 1977. Gud vad kul, för det kortet har jag inte själv. Kolla in min frilla alltså. För att inte tala om den oerhört snajdiga förlägningen av jeansen och dom heta träskorna med röda strumpor, haha! Herregud, det är en 32 år gammal bild :)



Nu när Michelles scanner funkar igen ska jag nog rota igenom alla roliga fotoalbum och högar med foton som aldrig blivit sorterade. Sen lovar jag att bjuda på några flabbisar. Typ jag själv under årens lopp, med allt ifrån axelvaddar till gräsliga glasögon, men även några fina om jag hittar några :)


En vecka senare

Ojsan hoppsan, upptäckte just att jag inte bloggat på en vecka. Ber om ursäkt till alla som vill att jag uppar bloggen, men jag har haft så mycket att göra. Det har också hänt en hel del grejer på sista tiden som jag inte kan gå in på här, men som har upptagit en hel del av min tid. Men ska försöka skärpa mig nu. Sen har vi ju våran lilla Freja (11 mån gammal) som är skendräktig så det skvätter om det. Hon har byggt små bon av filtar på alla möjliga ställen och hämtat diverse olika "valpar" till sina små nästen. Valparna är allt ifrån en plasttoffel till olika gosedjur. I natt låg hon och gnydde från klockan ett till tre i Michelles säng och lugnade inte ner sig förrens Kim kom på vad det var för fel. Jo minsann, Freja ville ha sin älsklingsvalp, ett kycklinglår av plast som piper. Först när kycklinglåret låg vid en av hennes tuttar och "diade" blev hon nöjd. Hon tvättade och puffade på "valpen" och la den tillrätta, sen kunde hon somna :)

Btw, "en av de anonyma" is back on the blogg! Jag trodde det stora intresset över mitt liv hade svalnat, men icke då. Nån hade bemödat sig att halv sju i morse skriva en kommentar på mitt inlägg "Maxad måndag". Gääääsp! Hur orkar du?

Ha en jättefin och skön kväll alla läsare och ta väl hand om varandra!



En jättefin bild som min son Jimmy tog i Polen för några veckor sedan.  

RSS 2.0