Huvudvärk och fullt upp

Mumselimums vad trevligt att vakna med världens skallebank och upptäcka att det inte finns en enda panodil eller alvedon i hela huset. Först vid tresnåret kom jag, Michelle och Freja iväg till apoteket. Hallå eller, vi var där igår och missar självklart det viktigaste av allt. Trodde det skulle vara lika varmt och vindstilla ute som det var igår, men ack vad jag bedrog mig. Nordanvinden ven om skallen, och huvudvärken blev ju ännu värre.

Ja, nu är vi äntligen hemma i värmen i alla fall och det är skönt, särskilt med tanke på att man numera kan sitta i en skön skinnsoffa. Så himla gott. Hel är den och inga katthår så långt ögat når. Kan man begära mer av tillvaron? Nu ska vi börja med operation "raka katterna med rakapparat" i nästa vecka. Michelle fyller år i morgon och helgen ska ägnas åt att fira henne. Men sen minsann ska det rakas så det står härliga till.

Förste man till rakning blir Gizmo. Han är mest långhårig och tovig. Sen blir det Simson, mest bara för att han fäller nåt så kopiöst just nu. Sisten får bli lilla Sabrina. Men hon får vänta tre fyra veckor, först måste hon hinna lägga på sig lite mera hull efter sin sjukdomsperiod. Hon gick ner så mycket i vikt då, och det är nog ingen höjdare att bli rakad när man är för smal. Nä, nu ska här diskas och dammsugas. Kanske hinner moppa golven och köra ett par tvättmaskiner också.

 

Min mest puckade replik hittills idag (till Michelle på väg hem från apoteket): Kolla Michelle, vad stora dom där skogsduvorna är jämfört med såna där vanliga korvkiosk-duvor...  Vem bryr sig liksom?

Kommentarer
Postat av: Michelle

Det var just uttrycket "korvkiosk-duvor" som jag skrattade mest åt. Ja menar WTF är det för jävla på hittat namn?? haha :)

2009-03-19 @ 17:48:52
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: Mona

hahah sikken intressant dag du har haft lotta gött e de städa på nu vi ses på söndag :)

2009-03-19 @ 18:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0