Lilla sötnosen

Nu är vi äntligen hemma igen från veterinären. Frejas ledband har gått av på vänstra frambenet. Inte konstigt att hon haltade och hade ont. Nu är hon röntgad, bandagerad och har fått en smärtstillande spruta som håller i ett dygn.
I morgon förmiddag skall vi till ett annat ställe för att träffa en ortoped. Där ska dom besluta om Freja ska opereras eller om det räcker med ett rejält stödförband i några veckor.



Jag hoppas verkligen hon slipper operera. Nu ligger hon nerbäddad och sover. Hon var jättetrött efter den lugnande sprutan hon fick innan röntgen. Hon blev väldigt uppstressad också av att ha munkorg på sig när dom skulle känna på benet. Men hon hade så ont så man kan ju inte riskera att hon biter någon i ren panik. Sen ser hon ju lite "läskig" ut för dom som inte känner henne, så jag förstår att personalen vill sätta på munkorg. Men vi tycker bara hon ser söt ut.

Och snön ligger kvar på marken också. Helt otroligt för att vara Göteborg. Fy vad trött jag är nu. Ska nog se en film med Michelle och sen hoppa bums i säng. God natt och sov så gott alla bloggläsare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0