Helgen som gick

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, har haft fullt upp med annat. Jag har inte hunnit spå alls, inte ens idag, för jag har varit hos min kurator/samtalsterapeut. När jag kom hem så skulle Michelle iväg på en annan grej, så det är först nu som jag fått lite lugn och ro att sätta mig vid datorn. Förresten ska min jättegulliga kurator tyvärr sluta vid nyår. Jag får ju en ny samtalskontakt så klart, men jag kommer verkligen att sakna henne eftersom vi fått sådan bra kontakt.

           


Från vänster: Oliver, Liam, Michelle och jag på väg till Svaleboskogen. Jag och lille Liam, som ger mig alla dom finaste bladen han hittar, så gullig!  En väldigt vacker stock (bit trädstam?) som jag bara var tvungen att fota. Fast Michelle bara skrattade åt mig och undrade varför jag ville ta kort på "en jävla stubbe", haha! Bara för det så lägger jag upp bilden här, så Michelle har något fint att titta på om hon skulle få lite tråkigt eller nåt :)


            

Från vänster: Sötnosen Oliver och "lilla" Freja vilar upp sig efter våran långpromenad, lika trötta båda två. Michelle innan hon stack iväg på maskeraden i fredags. Min underbart vackra dotter, så söt och fin. Nu skryter jag, men det får jag göra i min blogg om jag vill. (Och till er som alltid kommenterar i hennes blogg om hur ful, fet och äcklig hon är, gör inte det här, för då gör ni bort er själva fruktansvärt mycket). Min dotter är vacker, snygg, fin och helt underbar på alla sätt, inte bara till det yttre utan även till det inre! Så inget tjafs om saken - hon är min lilla älskade prinsessa och en fantastisk person. Sen har vi då en liten bild på Carmens sedan länge färdiga smycken, kanske inte den bästa skärpan men man ser på ett hum hur halsbandet och örhängena ser ut. Dom passade väldans fint på Carmen, det är liksom "hennes färger", men hon ville inte bli fotad med smyckena på. Grrr på dig Carmen, du förstår inte själv hur vacker du är! 

Idag har jag också tagit alla stygn på Michelles rygg. Det har läkt ihop, men inte särskilt snyggt. Hoppas ärren inte kommer att synas alltför mycket om en tid. För det var verkligen inte särskilt professionellt sytt av den kirurgen.



I MORGON ÄR DET FÖR ÖVRIGT TÄVLINGSDAGS!!!

Så häng nu på allihop i morgon och tävla, all information ni behöver kommer i morgon.
God natt och sov så gott...Zzzzzzzzzzz


Kommentarer
Postat av: Michelle

Vad fint du har skrivit om mig Mammsi :) Hihi. Nä du dom jävla klåparna.. inte nog med att dom fortsatte utföra operationen utan bedövning utan dom syr ihop mig som ett jävla slakthus på ryggen också.. Jävla idioter, och det ska vara ett "specialistsjukhus" HA?

2008-11-10 @ 23:13:24
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: Andreas

Alltid så när man har en trevlig doktor eller en samtalsteraput tyvärr..Jag har massor med råa ädelstenar påväg hem som du kan få lite av till din smyckes tillvärkning. Safirer, Rubiner och massa sånt kan bli snyggt till dina smycken och lite coolt:) Jag ska kolla upp vovvsen till er imorgon och hinner jag inte träffa den imorgon så är jag här i byn på onsdag så då lär jag garanterat hinna det:) och till alla som skriver dumma kommentarer om folks bilder borde skaffa er ett liv istället för att va avensjuka att inte ni blir bra på bild och andra blir det;) Ha det bäst!Bamse kramar

2008-11-11 @ 01:28:47
URL: http://wehlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0